GZ OfficeXperience
Inspireert en ontzorgt.

Met zo’n 30 gemotiveerde medewerkers geven we dagelijks inhoud aan de GZ OfficeXperience. Wat dat is? Beleving! Op kantoor en in leer- en zorgomgevingen. Want iedereen presteert het best op een plek waar hij of zij zich prettig voelt.

Wout van Laar (directeur): “Tafels en stoelen kun je overal kopen. Ook bij GZ. Wij leggen echter graag de lat wat hoger, zodat iedere ondernemer de werkplek krijgt waar mensen optimaal tot hun recht komen.”

GZ OfficeXperience 30 jaar

Door de jaren heen

Ruim 30 jaar geleden zag het er voor Johan de Groot en Piet Zwart niet zo rooskleurig uit. Beiden kregen te horen dat het jarenlange dienstverband bij Blees & Van Os werd beëindigd. Aangemoedigd door een prachtig netwerk van klanten en relaties besloten ze, hoe moeilijk ook, een eigen bedrijf te starten; Op 5 februari 1987 zag GZ Kantoorinrichters BV het levenslicht. De nieuwe lokale leverancier van kantoormeubelen, kantoormachines en kantoorartikelen.

Een snelle groei was het gevolg van een stormachtige start in een kleine showroom op de Kleine Tocht. In 1990 barstte GZ op deze locatie uit z’n voegen en verhuisde GZ naar de overzijde, naar de Kleine Tocht 31-32. Een groot pand met showroom, kantoren en magazijn waar verdere groei mogelijk was. Mede door grote overnames van collega’s uit de branche floreerde GZ in de jaren ’90 en werd de totaalleverancier in de regio, toen al met alle toegevoegde waarde die GZ nu nog steeds uniek maakt!

Eind jaren ’90 maakt GZ zich klaar voor bedrijfsopvolging; op zoek naar een geschikte partij die de ziel van GZ bewaakt en vooral verder uitbouwt. Die partij werd in het jaar 2000 gevonden. GZ werd met 6 medewerkers onderdeel van de Dantuma-Groep uit Haarlem. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Dantuma werd Wout van Laar directeur bij GZ met een duidelijke visie en missie; inspireren en ontzorgen en met betrokkenheid samenwerken. Geïnspireerde collega’s, samenwerken, een breed en uitgebalanceerd assortiment voegt duidelijk iets toe aan het product. Onze opdrachtgevers verrassen en verbazen, dat is ons ding! Door de vele synergievoordelen, schaalgrootte en inkoopkracht groeide GZ en ontzorgen we de klant. In 2001 werd het pand te klein en verhuist GZ naar een nieuw pand aan de Grote Tocht 98.

Eind 2010 werd de ambitie om GZ over te nemen werkelijkheid. Samen met een team van ca. 30 medewerkers hebben we de recessie getrotseerd en zijn we als organisatie zelfs gegroeid en verder geprofessionaliseerd. Daar zijn we trots op!

GZ is jarig, nu 32 jaar jong, bruisend van energie!

Betrokkenheid

Eenmaal klant bij GZ, altijd klant bij GZ. Waarom? Omdat we nog ouderwets interesse tonen. Wij stemmen ons aanbod af op onze relaties, niet op onze targets.

Ontzorgen

Op de manier die onze klant van ons vraagt. Groot of klein, interesse voor totaalinrichting of voor supplies, we zijn er voor onze klant.

Op de hoogte

Natuurlijk volgen we ontwikkelingen en trends op de voet. Wat niet betekent dat we overal in mee gaan. Pas bij toegevoegde waarde gaan we overstag.

GZOfficeXperience

Kom naar onze showroom
en laat je inspireren!

Echte belevenis zit hem in
de details

We vertalen het DNA uit uw organisatie in onze ontwerpen.

- Patricia, Melvin en Saskia


GZ Studio

 

Snelheid en service zodat
je verder kunt

Morgen een nieuwe flexplek nodig?
Ook dat kan bij GZ. Compleet met ergonomisch meubilair, de gewenste kantoorartikelen en een passende ICT-oplossing.

Bel direct 075 635 12 31.
Lees meer

GZOfficeTeam

Dit zijn wij. Enthousiast en gedreven.

Kom langs!

Met eigen ogen zien wat er mogelijk is? Kom langs! Laat je inspireren en verrassen in onze waanzinnige showroom van ruim 1000 m2. We geven je inzicht in alle mogelijkheden, slimme oplossingen en de trends van deze tijd.

 

Direct contact opnemen

Tussen 9.00 en 17.00 uur zijn wij telefonisch of per mail direct te bereiken. Wil je even langskomen? Ook geen probleem. Onze showroom is elke werkdag geopend voor een rondleiding.

Moeten wij zelf even terugbellen? Vul dan hieronder je telefoonnummer in en wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

GZ OfficeXperience


Grote Tocht 98
1507 CE Zaandam

T 075 - 635 12 31
F 075 - 670 15 44

E info@gz.nl
I www.gz.nl