GZ OfficeXperience gewaardeerd als Beste Kantoorinrichter van Nederland!

Jaarlijks publiceert MT/Sprout een het overzicht  met de 1.000 beste zakelijke dienstverleners van Nederland. Een ongekend aantal hoge noteringen zijn voor GZ OfficeXperience uit Westzaan die o.a. de nummer 1 voor beste kantoorinrichter binnensleept.

Daarnaast wordt het bedrijf 1e in de lijst “beste klantgerichtheid”. Ook op de ranglijst “excellente uitvoering” sleept de Zaanse kantoorinrichter een eerste plaats binnen. De 2e plaats van Nederland scoort GZ op Net Promotor Score: het cijfer dat de klanten van GZ geven als reactie op de vraag ‘zou je dit bedrijf aanbevelen?’.

In de totaalranking komt het Westzaanse bedrijf uit op plaats 7 van de MT/Sprout MT 1.000 beste zakelijke dienstverleners van Nederland en staat daarmee tussen namen als AFAS, TransIP, Rabobank, ING, Cisco en Microsoft te gloren.

MT/Sprout onderzoekt onder ca. 4.000 managers jaarlijks in samenwerking met het Amsterdam Centre for Business (Onderdeel van de Amsterdam Business School, Universiteit van Amsterdam) en publiceert sinds 2001 de resultaten van dit onderzoek in de ranglijst MT1000.

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *