Case:
Etos

"Iedere aanpak is anders"

Etos is een drogisterij met ruim 500 winkels verspreid over heel Nederland. De opdracht? Creëer een ontmoetingspunt voor onze medewerkers en bezoekers in het hoofdkantoor in Zaandam. Een plek waar we de dag prettig kunnen beginnen, informeel kunnen overleggen en elkaar op diverse andere wijzen kunnen ontmoeten. Een droom van een opdracht! Het Programma van Eisen is vertaald in een creatieve presentatie. Na goedkeuring van het inrichtingsvoorstel is het team van GZ volop aan de slag gegaan. Het resultaat is een huiselijk en toch wat industrieel ogend ontmoetingspunt. Een plek waar medewerkers zich even in een andere wereld wanen en waar bezoekers op prettige wijze worden ontvangen.

Vertel wie je bent

Wil jij ook een gaaf concept? Vertel ons wie je bent en wat je graag wilt, dan gaan onze interieur architecten voor je aan de slag! Spelen met kleuren, texturen, materialen, verlichting, meubilair, niets is ons te gek. Turnkey inrichting? Geen probleem! Wij vertalen het DNA van jouw organisatie of bedrijf naar een stijlvolle, duurzame inrichting.

GZOnsTeam

GZ staat altijd voor je klaar

Enthousiast en gedreven,
dat is GZ.

Ons team van professionals en experts staat altijd voor je klaar. Bel of mail ons en we zullen je direct te woord staan.

Neem contact op

Meubilair
& toebehoren

Je kunt rekenen op hoogstaande kwaliteit, innovatieve ontwerpen en tijdige levering.

GZ Furniture
img-title

Kantoorartikelen
& benodigheden

Van paperclip tot vaatwastabletten, van kopierpapier tot bedrukt servies.

GZ Supplies
img-title