Case:
IT Bedrijf

"Iedere aanpak is anders"

Dit IT-bedrijf had een duidelijke wens: een werkomgeving met een Google-achtige uitstraling waarmee het bedrijf haar moderne en vooruitstrevende identiteit visueel maakt. Een plek dat talent aantrekt en waar men graag werkt. Daar zetten onze mensen graag hun tanden in! Door de snelle groei van het bedrijf waren er ook qua indeling wat slagen te slaan. Inmiddels is het pand volledig gerestyled. Het resultaat is een werkomgeving waarin men op verdere groei kan anticiperen, waarin men het clubhuisgevoel beleeft en waarin men geïnspireerd wordt door de hippe en vooruitstrevende inrichting.

Vertel wie je bent

Wil jij ook een gaaf concept? Vertel ons wie je bent en wat je graag wilt, dan gaan onze interieur architecten voor je aan de slag! Spelen met kleuren, texturen, materialen, verlichting, meubilair, niets is ons te gek. Turnkey inrichting? Geen probleem! Wij vertalen het DNA van jouw organisatie of bedrijf naar een stijlvolle, duurzame inrichting.

GZOnsTeam

GZ staat altijd voor je klaar

Enthousiast en gedreven,
dat is GZ.

Ons team van professionals en experts staat altijd voor je klaar. Bel of mail ons en we zullen je direct te woord staan.

Neem contact op

Meubilair
& toebehoren

Je kunt rekenen op hoogstaande kwaliteit, innovatieve ontwerpen en tijdige levering.

GZ Furniture
img-title

Kantoorartikelen
& benodigheden

Van paperclip tot vaatwastabletten, van kopierpapier tot bedrukt servies.

GZ Supplies
img-title