Case:
RIBW project Slenkstraat 2016

"Iedere aanpak is anders"

RIBW ZWWF biedt begeleiding en activering aan mensen die vanwege psychiatrische en/of psychosociale problemen kwetsbaar zijn. De opdracht? Een volledige restyling van de vestiging aan de Slenkstraat in Purmerend, ondersteuning bij de interne verhuizing, het verbeteren van de akoestiek en het creëren van een multifunctionele loungeruimte waarin men kan vergaderen, ontmoeten en lunchen. Een opdracht waar we bij GZ heel blij van werden. Het resultaat is een moderne werkomgeving met aantrekkelijk en comfortabel meubilair, prettig licht en inspirerend kleurgebruik.

Vertel wie je bent

Wil jij ook een gaaf concept? Vertel ons wie je bent en wat je graag wilt, dan gaan onze interieur architecten voor je aan de slag! Spelen met kleuren, texturen, materialen, verlichting, meubilair, niets is ons te gek. Turnkey inrichting? Geen probleem! Wij vertalen het DNA van jouw organisatie of bedrijf naar een stijlvolle, duurzame inrichting.

GZOnsTeam

GZ staat altijd voor je klaar

Enthousiast en gedreven,
dat is GZ.

Ons team van professionals en experts staat altijd voor je klaar. Bel of mail ons en we zullen je direct te woord staan.

Neem contact op

Meubilair
& toebehoren

Je kunt rekenen op hoogstaande kwaliteit, innovatieve ontwerpen en tijdige levering.

GZ Furniture
img-title

Kantoorartikelen
& benodigheden

Van paperclip tot vaatwastabletten, van kopierpapier tot bedrukt servies.

GZ Supplies
img-title