Case:
Westfriese Knoop

"Iedere aanpak is anders"

Westfriese Knoop is een regionaal samenwerkingsverband voor passend onderwijs, gevestigd in het Noord-Hollandse Hoorn. De opdracht? Creëer een kantooromgeving waarin onze medewerkers zich prettig en gestimuleerd voelen. Een gebruiksklare inrichting waarin de nieuwe identiteit van het samenwerkingsverband volledig tot uiting komt: speels, saamhorig, informeel. Daar zijn de interieurarchitecten van GZ vol enthousiasme ingedoken. De indeling, akoestiek, wanden, vloeren, het licht, echt alle inrichtingsonderdelen zijn volledig doordacht. Het resultaat mag er zijn.

Vertel wie je bent

Wil jij ook een gaaf concept? Vertel ons wie je bent en wat je graag wilt, dan gaan onze interieur architecten voor je aan de slag! Spelen met kleuren, texturen, materialen, verlichting, meubilair, niets is ons te gek. Turnkey inrichting? Geen probleem! Wij vertalen het DNA van jouw organisatie of bedrijf naar een stijlvolle, duurzame inrichting.

GZOnsTeam

GZ staat altijd voor je klaar

Enthousiast en gedreven,
dat is GZ.

Ons team van professionals en experts staat altijd voor je klaar. Bel of mail ons en we zullen je direct te woord staan.

Neem contact op

Meubilair
& toebehoren

Je kunt rekenen op hoogstaande kwaliteit, innovatieve ontwerpen en tijdige levering.

GZ Furniture
img-title

Kantoorartikelen
& benodigheden

Van paperclip tot vaatwastabletten, van kopierpapier tot bedrukt servies.

GZ Supplies
img-title