De werkplek van de toekomst

De werkplek van de toekomst

Hoe ziet werken er in de toekomst uit?

Zitten we over pak-‘m-beet tien jaar nog met z’n allen op kantoor? De interieurarchitecten van GZ betwijfelen of de traditionele kantoorwerker die we nu kennen straks nog bestaat. “Er zal gerust nog op kantoor gewerkt worden, maar dan meer op flexibele basis,” aldus Patricia Keizer. “Als we aan ons werk denken, denken we straks niet meer aan het gebouw waarin we nu veelal nog zitten, maar aan de werkzaamheden zelf. En die verrichten we vanuit huis, vanuit een coworking place, vanaf onze vakantielocatie en ja, soms ook nog vanuit het kantoor.”

De werkplek van de toekomst is overal

Wil je jouw kostbare personeel aan boord houden? Wil je interessant blijven voor generatie Z? Dan kun je niet anders dan de vastomlijnde werktijden en werkplekken los laten en kiezen voor het nieuwe werken, maar dan écht! De werkplek van de toekomst is geen echte werkplek meer, maar een nieuwe manier van werken. Of je nu thuis bent, op kantoor, op vakantie of op het strand, de werkplek is overal. Log eenvoudig in via een mobiel docking station en je kunt aan de slag!

Inspiratie in het zand

Al die werkpleklocaties moeten natuurlijk wel voldoen aan bepaalde eisen ten aanzien van functionaliteit, ergonomie en inspiratie (hoewel daar op het strand vast geen gebrek aan is ;-)). Waar het inrichten van een werkplek vroeger vooral ging om het uitkiezen van een bureau en een stoel, gaat het nu om goed zitten (of staan!) en een omgeving met beleving. Bij GZ OfficeXperience snappen we dat. Die naam dragen we niet voor niets 😉

Directeur Wout van Laar: “Ons ervaren team weet iedere relatie te voorzien van een inrichting -waar deze zich dan ook bevindt- die perfect past bij het bedrijf, de medewerker en de te verrichten werkzaamheden. In die goed zittende jas is het lekker en vooral productief werken. Fijn voor werknemer én werkgever. Bij GZ werken we sinds kort met virtual reality. We lopen met de opdrachtgever virtueel door de door onze interieurarchitecten ingerichte ruimtes. Zo gaaf! Dát verstaan we nou onder beleving!”

GZ OfficeXperience is er voor iedere werkplek. Waar dan ook. Van kantoorartikelen tot het ontwerpen en realiseren van complete inrichtingen binnen werk-, leer- en zorgomgevingen. Neem contact op met GZ OfficeXperience via info@gz.nl, 075-6351231 of www.gz.nl.

Deel deze pagina: