Een kado voor kerst

Een kado voor kerst

Veel ondernemers geven hun relaties en medewerkers rond kerst een attentie. Een fles wijn, een kaasplankje (goede combi overigens), een antistressbal of een paraplu. De grote vraag: is dit het kado waarmee je indruk maakt?

?Waarom relatiegeschenken?

Waar iedereen roept dat het geven van relatiegeschenken draait om het verhogen van de naamsbekendheid en het imago, roepen wij nog iets harder dat het vooral gaat om het uiten van waardering. Waardering voor de loyaliteit van de klant, waardering voor het vertrouwen in de afgenomen producten en diensten en waardering voor het fijne contact. Ja en dat daarbovenop de naamsbekendheid en het imago een flinke boost krijgen, da?s mooi mazzel!

Nou daarom!

Zo?n zeventig procent van de goed gekozen(!!) relatiegeschenken wordt jaren na ontvangst nog steeds gebruikt. Dat cijfer maakt de investering in die dopper, de stormbestendige paraplu en het gereedschapssetje meer dan waard! Daar kan geen televisie- en radioreclame of banner tegenop. Maar wat is voor jouw bedrijf het beste geschenk? Houd je aan de past het-regel. Past het geschenk:

– bij jouw bedrijf (let op: niet iedereen houdt van golfen of yoga)
– bij de ontvanger (let op: niet iedereen houdt van golfen of yoga ;-))
– bij het gestelde budget

Zo kom je tot het beste cadeau voor kerst. Of nieuwjaar. Of de zomer. Want het uiten van waardering is altijd een goed idee!

p.s. Er is overigens niets mis met de eerder genoemde fles wijn. We kunnen je alleen dat jarenlange gebruik niet garanderen ;-).

Op zoek naar de tofste gifts voor jouw relaties? Surf meteen even naar www.gz-gifts.nl.

 

Deel deze pagina: