Furniture is all
about details

GZ Furniture
Meer dan een goede stoel.

Een kantoor is meer dan een ruimte met opbergsystemen, vergadertafels en bureaustoelen. Zoals gezegd: furniture is all about details. Jouw kantoor, winkel of instelling is het visitekaartje van het bedrijf. Dat alleen is al reden genoeg voor realisatie van een waanzinnige officelook. Daarnaast draagt een inspirerende inrichting bij aan een prettige werksfeer en geeft het de productiviteit een flinke boost.

GZ Huislijn

Op zoek naar een voordelig alternatief? Kies dan voor GZ Huislijn. Met een zeer uitgebreid assortiment, korte levertijden en een lagere prijs de oplossing voor iedere kantoorwens.

 

GZOfficeFurniture

Categorie

Uitgelicht afbeelding Uitgelicht afbeelding

Welk meubilair past bij jou?
Wij kunnen alle kanten op!

GZ OfficeXperience vertaalt het DNA van jouw bedrijf of instelling naar een passend interieur. Kleuren, materialen, meubels, verlichting, niets is ons te gek. Onze interieurarchitecten gaan voor jou aan de slag.

Bekijk dit product

GZOfficexperience

Productieve kantooromgeving

GZ Huislijn
Laat je inspireren

Onze vakkundige interieurarchitecten realiseren voor ondernemingen in de meest uiteenlopende branches passende en inspirerende werkomgevingen. Daarbij blijft geen aspect ongemoeid. Naast ruimtelijke indeling, stoffering, verlichting en beplanting zorgt GZ tevens voor facilitaire zaken, audiovisuele oplossingen en optimale ergonomische omstandigheden. Van huislijn tot maatwerk. We volgen én we creëren trends. Zo kunnen onze relaties rekenen op inrichtingen die perfect passen bij de bedrijfsidentiteit en daarnaast verrassend inspirerend zijn.

Bekijk het assortiment

Meubilair
& toebehoren

Je kunt rekenen op hoogstaande kwaliteit, innovatieve ontwerpen en tijdige levering.

GZ Furniture
img-title

Kantoorartikelen
& benodigheden

Van paperclip tot vaatwastabletten, van kopierpapier tot bedrukt servies.

GZ Supplies
img-title