GZ gaat samenwerking aan met Archive-IT

GZ gaat samenwerking aan met Archive-IT

Bij GZ zorgen wij dat jouw werkplek aansluit bij het DNA van jouw bedrijf. We denken graag met je mee en staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden om de werkplek zo optimaal mogelijk in te richten. Een flinke “ruimteslurper” waar wij altijd rekening mee moeten houden is het archief. En daar hebben wij nu iets op gevonden! Zo kan ook deze ruimte gebruikt worden als actieve werkruimte! Hoe dat kan? Wij zijn een samenwerking aangegaan met Archive-IT!

Dus weg met dat papieren archief! Archive-IT vindt een papierloze werkomgeving de normaalste zaak van de wereld. Omdat organisaties letterlijk vol liepen met papieren archieven, is Archive-IT gestart met het aanbieden van archiefbeheer als dienst.

Vanaf dag één geloven wij in papierloos werken op een dusdanige manier dat digitale informatie net zo vertrouwd voelt als papier”. Archive-IT heeft daarvoor vier diensten ontwikkeld die naadloos op elkaar aansluiten: digitalisering van informatie, archivering op individueel niveau, vitalisering van digitale data en tot slot een platform om digitaal te archiveren. Deze doordachte diensten in combinatie met geavanceerde software oplossingen, zorgen ervoor dat u in één dag kunt transformeren naar een digitale werkomgeving zonder afscheid te nemen van de voordelen van papier. Archive-IT zorgt dat al uw papieren informatie altijd en overal digitaal toegankelijk is. De volledige toegankelijkheid is essentieel voor uw primaire processen.

Waarom een archief extern opslaan? Op de eerste plaats ga je veel efficiënter om met de ruimte op de werkplek. Die logge archiefkasten zijn niet meer nodig, daarom ontstaat er meer ruimte op de werkvloer. En kies je bij Archive-IT voor fysieke opslag van documenten, dan heb je binnen 24 uur je stukken terug of binnen 1,5 uur digitaal geleverd.

Kies je voor digitale opslag bij Archive-IT, wat ook kan, dan heb je zelf altijd toegang tot alle archiefstukken. Ingescand, gecodeerd en beveiligd door Archive-IT. En dat laatste nemen ze uiterst serieus. Archive-IT beschikt over meerdere certificaten, verklaringen omtrent gedrag en geheimhouding, een geavanceerde blusgasinstallatie, camerabewaking en toegangscontrole. Tevens wordt hun systeem regelmatig uitgedaagd door ethical hackers, om ervoor te zorgen dat het waterdicht blijft.

Is je interesse in externe archiefopslag gewekt? Geef ons een belletje of mail naar info@gz.nl. Samen met Archive-IT willen wij zorgen dat jouw werkruimte optimaal benut wordt. Opgeruimd, papierloos en gearchiveerd.

Deel deze pagina: