GZ gaat samenwerking aan met Archive-IT

GZ gaat samenwerking aan met Archive-IT

Papierloos werken makkelijk gemaakt

Bij GZ zorgen wij dat jouw werkplek aansluit bij het DNA van jouw bedrijf. We denken graag met je mee en staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden om de werkplek zo optimaal mogelijk in te richten. Een flinke “ruimteslurper” waar wij altijd rekening mee moeten houden is het archief. En daar hebben wij nu iets op gevonden! Zo kan ook deze ruimte gebruikt worden als actieve werkruimte! Hoe dat kan? Door papierloos werken te introduceren. Wij zijn daarom een samenwerking aangegaan met Archive-IT!

Dus weg met dat papieren archief! Archive-IT vindt een papierloze werkomgeving de normaalste zaak van de wereld. Omdat organisaties letterlijk vol liepen met papieren archieven, is Archive-IT gestart met het aanbieden van archiefbeheer als dienst.

In één dag papierloos werken

Vanaf dag één geloven wij in papierloos werken op een dusdanige manier dat digitale informatie net zo vertrouwd voelt als papier”. Archive-IT heeft daarvoor vier diensten ontwikkeld die naadloos op elkaar aansluiten. Ze leveren digitalisering van informatie, archivering op individueel niveau, vitalisering van digitale data en een platform om digitaal te archiveren. Met deze diensten kun je in één dag transformeren naar een digitale werkomgeving. Je hoeft geen afscheid te nemen van de voordelen van papier. Archive-IT zorgt dat al uw papieren informatie altijd en overal digitaal toegankelijk is. De volledige toegankelijkheid is essentieel voor uw primaire processen.

Waarom een archief extern opslaan? Op de eerste plaats ga je veel efficiënter om met de ruimte op de werkplek. Die logge archiefkasten zijn niet meer nodig. Daarom ontstaat er meer ruimte op de werkvloer. En kies je bij Archive-IT voor fysieke opslag van documenten, dan heb je binnen 24 uur je stukken terug of binnen 1,5 uur digitaal geleverd.

Kies je voor digitale opslag bij Archive-IT dan heb je altijd toegang tot alle archiefstukken. Ingescand, gecodeerd en beveiligd door Archive-IT. En dat laatste nemen ze uiterst serieus. Archive-IT beschikt over meerdere certificaten. Er zijn verklaringen omtrent gedrag en geheimhouding. Ter preventie van brand is er een geavanceerde blusgasinstallatie. Het pand is bovendien voorzien van camerabewaking en toegangscontrole. Daarnaast wordt hun systeem regelmatig uitgedaagd door ethical hackers. Zo zorgen ze ervoor dat het ook tegen nieuwe bedreigingen waterdicht blijft.

Is je interesse in externe archiefopslag gewekt? Geef ons een belletje of mail naar info@gz.nl. Samen met Archive-IT willen wij zorgen dat jouw werkruimte optimaal benut wordt. Opgeruimd, papierloos en gearchiveerd.

Deel deze pagina: