GZ wederom de beste kantoorinrichter van Nederland

GZ wederom de beste kantoorinrichter van Nederland

Voor het tweede jaar op rij is GZ OfficeXperience door MT/Sprout uitgeroepen tot de beste kantoorinrichter van Nederland. En niet alleen dat: in de algehele ranglijst van de 1000 beste zakelijke dienstverleners staat GZ op plaats 4! Het is een grote eer om van onze klanten deze waardering te krijgen. Daarom zeggen we tegen iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt: bedankt!

MT/1000 is een jaarlijkse ranglijst van de beste zakelijke dienstverleners. We zijn zeer verheugd hier twee jaar op rij in de algehele top 10 te staan, en extra trots op de eervolle vermelding van eerste plaats in onze categorie kantoorinrichting. Ook in de subcategorieën NPS (Net promoter score), klantgerichtheid, productleiderschap én excellente uitvoering behaalt GZ de eerste plaats.

Deze ranglijst wordt samengesteld door een onderzoeksteam van de UvA volgens vastgestelde methoden. Hiervoor worden daadwerkelijke zakelijke afnemers van diensten gevraagd een enquete in te vullen.

Wout van Laar, directeur van GZ OfficeXperience, reageert trots: “We werken met het hele team van GZ ontzettend hard om dit mogelijk te maken. Deze plaats in de MT/1000 is dan ook een prachtige bevestiging van het resultaat dat we dagelijks in onze projecten en onze tevreden klanten zien.”

Meer weten over onze inrichtingen, methode én ons serviceniveau? Of ben je ook geïnteresseerd in een inrichting van de beste kantoorinrichter van Nederland?  We gaan graag het gesprek met je aan. Mail of bel: info@gz.nl of 075- 635 12 31.

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *