HET TEAM

Gaitrie Goercharn

Senior Consultant

Gedreven, passie voor mijn werk, eerlijk en oprecht, direct.

Ik hou van lezen, lekker uit eten gaan, met vrienden lang tafelen en kokkerellen en vooral Carpe Diem.

MEER OVER Gaitrie

Jens Fechter

Senior Project Consultant

Ik ben Jens Fechter, samenwonend met Amanda en heb twee jongens (Kaj en Morris). Sinds 2009 werkzaam bij GZ en nog steeds vol passie en enthousiasme voor het vak Kantoor en projectinrichting. Ben altijd opzoek naar nieuwe toepassingen/meubilair om zo tot verrassende nieuwe inrichtingsvoorstellen te komen. Het in de “huid” kruipen van de klant en zo de vraag / wensen en eisen duidelijk te kunnen vertallen naar een voorstel is voor mij key. Klantbeleving centraal te stellen en het voorstel hierop af te stemmen wordt de juiste balans gevonden.

Mijn passie voor meubilair komt ook terug buiten mijn werktijd, waarin ik vaak opzoek ben naar nieuwe ontwikkelingen, materialen en meubilair te vinden.

Daarnaast heb ik als hobby hardlopen, dit doe ik drie keer per week en loop vaak hardloop wedstrijden.

MEER OVER Jens

Hanna Deckers

Projectmanagement

Als projectconsultant bij GZ is Hanna de verbindende en ondersteunende factor van alle afdelingen:  administratie, studio en projectconsultancy en de rechterhand van de accountmanagers. Naast het uitwerken van voorstellen, inkoop en projectmanagement coördineert zij ook de Export.

“Als sleutel in het proces streef ik er naar om samen met betrokken partijen alle zaken rondom een project zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen”

Hanna woont samen met haar vriend en hun gezin. Als Brabantse van oorsprong houdt zij van gezellig samenzijn met vrienden en familie.

MEER OVER Hanna

Servicegericht
Voetbal
Let op details
Lopende catalogus
Reizen

Mandy Pires

Financiële Administratie

Wereldreiziger – Beagle dog lover – Lekkerbek – Filmenthousiasteling- Style Retro 60’s.

Mandy werkt sinds augustus 2009 op de financiële administratie. Hierbij kun je denken aan de verwerking van in- en verkoopfacturen, voorbereiden en klaarzetten van betaalopdrachten en de verwerking van de debiteuren- en crediteurenadministratie.

“Vooral de afwisseling in mijn werk vind ik leuk, het is nooit saai”

Mandy houd van lange strandwandelingen met haar man en 2 Beagles, of verre vakanties, maar ook stedentrips worden regelmatig gemaakt. Ook word er elke week enthousiast gebruik gemaakt van de Pathé filmpas.

MEER OVER Mandy

Maureen Stoop

Accountmanager

Alweer een paar jaar ben ik bij GZ aan de slag als accountmanager kantoorartikelen. Ik heb 2 zonen, Sven en Nick waar ik geweldig trots op ben.

Vroeger was ik altijd al gek op schrijfblokjes, papier en pennen en ben na mijn schooltijd dan ook even “tijdelijk” gaan werken in een kantoorvakhandel. Dat vond ik zo leuk dat ik daarna als accountmanager aan slag ging. Dat is al heel wat jaren geleden en nog steeds vind ik het een supermooie baan.

Het mooie van dit vak is dat iedereen kantoorartikelen nodig heeft en dat maakt het juist zo bijzonder. Je komt bij zoveel soorten bedrijven. Dat kan bij de garage op de hoek zijn, maar ook in hartje Amsterdam. Elke dag is anders en nooit hetzelfde.

Ik vind het heerlijk om in de tuin aan de slag te gaan en als het lekker weer is pak ik de fiets.

Verder geniet ik enorm van de vakanties met mijn kinderen.

MEER OVER Maureen

Passie
Service

Wout van Laar

Directeur

Dit is Wout. Hij is sinds 2000 met een ongekende dosis enthousiasme actief binnen GZ. Wout is getrouwd met Suzanne en heeft 2 studerende kinderen, Jill en Luc.

Hij is dagelijks actief met klanten, concepten en uitdagingen die GZ geen windeieren leggen. Vanuit de gedachte elke klant te verrassen en verbazen is hij regelmatig te vinden bij de eigen studio, verkoopafdeling, expeditie of “aan tafel” bij de klant.

Wout weet de meerwaarde van GZ te vertalen naar de klant. Het realiseren van “niets naar alles” tegen elk beschikbaar budget. Het vertalen van een bedrijfs-DNA naar een uiteindelijk gaaf en passend eindresultaat, dáár ligt zijn passie.

MEER OVER Wout
Kwaliteit
Trends

Pietje precies
Foodie

Lianne van der Laan

Marketing & DTP

Dit is Lianne. In maart 2014 begonnen bij GZ op de leukste afdeling van allemaal: Marketing!

Lianne is DTP’er en maakt al het grafisch- en drukwerk voor GZ en voor de klant. Ook zorgt zij er samen met Stefanie voor dat de websites, nieuwsbrieven en social media kanalen van GZ blijven werken en op tijd worden verzonden. “Als ik een foto zie van werk dat ik heb gedaan voor een klant of ik heb nieuw drukwerk in mijn handen, dan geniet ik echt van mijn werk. Dat vind ik zo gaaf!”

Lianne woont samen met haar man en twee kids in Krommenie. Samen met haar zus heeft zij een receptenblog met lekkere recepten en food-weetjes. Ook geniet zij van tijd doorbrengen met haar gezin en het kijken van goede films en series.

MEER OVER Lianne
No nonsense
Eerlijk

Patricia Keizer

Interieurontwerper

Ik ben Patricia Keizer en ik woon samen met mijn vriend en twee katten in het altijd groene Heerhugowaard. Ik ben bij GZ begonnen als stagiaire interieurontwerper, maar inmiddels werk ik hier al een aantal jaar met veel plezier!

ongedwongen – food-o-holic – organische vormen – kleurrijk – oplossingsgericht – liefde voor natuur – excentriek – oog voor detail – texturen – op zoek naar harmonie – persoonlijke touch

MEER OVER Patricia

Ronald de Rooij

Directeur Operations

Sinds 2006 werkzaam bij GZ en samenwonend in Alkmaar met Marianne in een samengesteld gezin met vier kinderen. dit is Ronald.

Rationeel met emotie, strategisch met impulsieve kanten

Bij GZ is Ronald Operationeel Directeur en eindverantwoordelijk voor de interne organisatie alsmede de in- en externe logistiek. In 2006 bij GZ in dienst gekomen als accountmanager kantoorartikelen en sindsdien als persoon en in functie meegegroeid met de groei die GZ de laatste jaren heeft doorgemaakt.

In zijn vrije tijd is hij een fanatiek sporter, zowel actief (zijn hele leven gehandbald en tegenwoordig padel, tennis, en racefietsen) als passief; languit op de bank kijkend naar sport of “netflixend” en is hij met enige regelmaat een paar dagen ergens in Europa om samen met Marianne een stad te ontdekken en te genieten van heerlijke maaltijden en lekkere wijnen.

“Destiny is not by chance, it is by choice”

MEER OVER Ronald

Saskia van der Linde

Personeel & Organisatie

Wie ben je? Saskia van der Linde.

Wat is je gezinssituatie? Samen met vriend, kind en hond.

Wat doe je binnen GZ? Personeel en Organisatie.

Waarin onderscheid jij je? Altijd op zoek naar de balans tussen mens en zakelijk belang.

Wat zijn je hobby’s? Activiteiten met de hond, uitgebreid koken en lekker eten.

MEER OVER Saskia

Muziekliefhebber
Altijd online

Stefanie van der Vinden

E-commerce & Online Marketing

Stefanie is sinds 2016 parttime werkzaam bij GZ als online marketeer.

In haar functie houdt ze zich onder andere bezig met de vindbaarheid van de websites, het opzettten van (online) advertentiecampagnes, het analyseren en verbeteren van de digitale kanalen, het (mede) bepalen en bijstellen van de online strategie en e-mail marketing. Daarnaast maakt ze samen met Lianne de banners voor promoties, zodat de klant op de hoogte is van leuke acties. Haar passie? Het zorgen voor de best mogelijke online ervaring.

In haar vrije tijd is zij vaak te vinden op festivals, concerten en muziekquizzen. Maar natuurlijk ook veel online, om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing!

MEER OVER Stefanie
Natuurliefhebber
Veelzijdig

Precies
Levensgenieter

Theo Kramer

Service & After Sales

Mijn naam is Theo Kramer en ik ben reeds 11 jaar werkzaam bij GZ OfficeXperience. Geboren en getogen in Amsterdam, woon ik nu al bijna 20 jaar in Purmerend met mijn vrouw en zoon.

Binnen het GZ team ben ik verantwoordelijk voor montagewerkzaamheden en projectinrichtingen, en daarnaast doe ik sinds kort ook de service en aftersales bij GZ OfficeXperience.

De afwisseling die ik in mijn werk ondervindt spreekt mij erg aan en ik ga altijd voor het beste resultaat.

In mijn vrije tijd ga ik graag fietsen, naar Texel, motorrijden en leuke dingen doen met mijn vrouw/gezin.

MEER OVER Theo
Eerlijk & Betrouwbaar
Niet snel tevreden

Carla van Praag

Commercieel administratief medewerker

MEER OVER Carla

Robert Edelman

Verk. b.dienst & After sales

MEER OVER Robert

Marijke Fröhlich

Financiële Administratie

MEER OVER Marijke

Sandra Jensen

Commercieel administratief medewerker

MEER OVER Sandra