Huismerk inktcartridges

Huismerk inktcartridges

Geen problemen met Quantore en WeCare Inktcartridges

Vanuit de markt hebben we vernomen dat een aantal printers door een software update van HP sinds kort geen huismerk inktcartridges meer accepteert. De cartridges van het Quantore merk en WeCare kennen deze problemen niet. Ze functioneren nog steeds probleemloos, ook in de printers van HP.

Gebruikers van andere huismerk cartridges (zoals het 123inkt huismerk) krijgen de volgende meldingen op hun printer of beeldscherm: “problemen met cartridges” of “één of meer cartridges zijn beschadigd”. Onze fabrikant benadrukt echter met klem dat de Quantore- en WeCare inktcartridges na deze software-update nog steeds probleemloos functioneren. Deze cartridges zijn hergebruikte originele HP inktcartridges. Deze worden voorzien worden van een nieuwe chip.

De cartridges die voor problemen zorgen zijn de namaakcartridges die deze chip/software niet hebben. Veel webshops, zoals bijvoorbeeld 123Inkt, bieden deze aan. De problemen bij andere aanbieders doen zich voor bij de volgende alternatieven: HP 932, 932XL, 933 en 933XL HP 950, 950XL, 951 en 951XL HP 970, 970XL, 971 en 971XL.

Test inktcartridges consumentenbond

In de consumentengids van september 2016 staat een test met inktcartridges. In deze test zijn diverse merken getest waaronder WeCare en daarmee ook Quantore cartridges. Bij 3 van de 4 geteste printers komen die van WeCare als 2e of 3e uit de test, direct na het origineel.

Deel deze pagina: