Huismerk inktcartridges

Huismerk inktcartridges

Geen problemen met Quantore en WeCare Inktcartridges

Vanuit de markt hebben we vernomen dat een aantal printers door een software update van HP sinds kort geen huismerk inktcartridges meer accepteert. De inktcartridges van het Quantore merk en WeCare kennen deze problemen niet en functioneren nog steeds probleemloos, ook in de printers van HP.

Gebruikers van andere huismerk cartridges (zoals het 123inkt huismerk) krijgen de volgende meldingen op hun printer of beeldscherm: “problemen met cartridges” of “één of meer cartridges zijn beschadigd”. Onze fabrikant benadrukt echter met klem dat de Quantore- en WeCare inktcartridges na deze software update nog steeds probleemloos functioneren. De Quantore- en WeCare inktcartridges zijn hergebruikte originele HP inktcartridges, die voorzien worden van een nieuwe chip.

De cartridges die voor problemen zorgen zijn de namaak-inktcartridges die deze chip/software niet hebben en door veel webshops, zoals bijvoorbeeld 123Inkt, aangeboden worden. De problemen bij andere aanbieders doen zich voor bij de volgende alternatieve inktcartridges: HP 932, 932XL, 933 en 933XL HP 950, 950XL, 951 en 951XL HP 970, 970XL, 971 en 971XL.

Test consumentenbond

In de consumentengids van september 2016 staat een test met inktcartridges. In deze test zijn diverse merken inktcartridges getest waaronder WeCare en daarmee ook Quantore inktcartridges. Bij 3 van de 4 geteste printers komen de WeCare inktcartridges als 2e of 3e uit de test, direct na het origineel.

Deel deze pagina: