Managing
your devices

GZ ICT
Managing your devices

Bij een productieve kantooromgeving hoort een betrouwbare ICT-structuur. GZ zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar de implementatie en het onderhoud. We voorzien jouw kantoor en leer-of zorgomgeving van de meeste recente en zeer veilige oplossingen.

Kies ook voor kwaliteit!

GZOfficeict

Helping people do their best
wherever they work, learn, heal, or live.

Cloud diensten

Met cloud computing kun je vanaf elke locatie de gewenste software, server of harde schijf bereiken. Op zoek naar een cloud-dienst die past bij de behoeften en omvang van jouw organisatie? GZ helpt je aan de gewenste virtuele infrastructuur.
Meer informatie

IP-Telefonie

IP telefonie is plaats- en device-onafhankelijk en eenvoudig te integreren met diverse CRM-pakketten en Outlook. Bellen met IP is niet alleen voordeliger, het geeft jouw bedrijf de flexibiliteit die een moderne onderneming nodig heeft. IP van GZ: meer functionaliteit tegen lagere kosten.
Meer informatie

Multifunctionals

Veelzijdige apparatuur voor jouw onderneming vind je bij GZ. Ons assortiment bestaat uit efficiƫnte en ruimtebesparende apparatuur voor ondernemingen van iedere omvang. We helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw workflow, natuurlijk tegen een voordelig tarief. Samen met onze landelijke dekking, snelheid en servicegerichtheid de reden om voor GZ te kiezen.
Meer informatie

Vraag meer informatie aan

Iets voor jou? Als je meer over deze producten of diensten wilt weten kun je ons gewoon even bellen of mailen. Geef in dit formulier aan waar je graag meer over zou willen weten, dan nemen wij dezelfde dag nog contact met je op.Stuur mij meer informatie over:

IP-Telefonie

Multifunctionals

Cloud diensten

Jonge vrouw met notitieboekje