Kosten kantoorinrichting

GZ Team
Kosten projectinrichting

KOSTEN KANTOORINRICHTING

Bereken onderstaand vrijblijvend de kosten voor de inrichting van jouw werkomgeving.

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen?
Bel 075 635 12 31 of vul ons contactformulier in. We nemen binnen een werkdag contact met je op.

Kosten kantoorinrichting

Ben je benieuwd naar de kosten van een kantoorinrichting? Waar moet je rekening mee houden als je aan het budgetteren bent? Die vraag krijgen we vaker. Door onze jarenlange ervaring als project- en kantoorinrichter kunnen wij snel een goede inschatting maken. Deze ervaring hebben we daarom vertaald in een online hulpmiddel dat jou ermee helpt een kostenindicatie te geven. Zo krijg je een goed idee van het benodigde budget om een kantoor (opnieuw) in te richten.

Voor deze online inschatting hanteren wij een +, ++ en +++ systeem. Maak zelf een inschatting welke van deze niveaus het beste bij je wensen past. 

Ten eerste wordt het + pakket wordt voornamelijk gebruik gemaakt van ons huismerk: stijlvolle kantoorinrichting, taakgericht en deugdelijk.

Ten tweede wordt bij het ++ pakket wordt gebruik gemaakt van een mix van zowel merk-meubilair als designmeubilair. 

Tot slot wordt bij het +++ pakket wordt voornamelijk gebruik gemaakt van designmeubilair van de vele prachtige designmerken die wij leveren

In de calculator kun je de velden die niet van toepassing zijn leeg laten. De schattingen van de kosten in deze calculator zijn exclusief BTW.

De volgende stap

Ben je aan de hand van deze indicatie geïnteresseerd in onze expertise? We helpen je graag de concrete kosten voor je nieuwe kantoorinrichting te berekenen. Vervolgens willen we graag een kantoorconcept bedenken dat het DNA van jouw bedrijf reflecteert en een offerte maken om dit concept daadwerkelijk te realiseren! Neem direct contact met ons op. 

Kosten kantoorinrichting

Of je nu gaat voor een degelijke, praktische inrichting of volledig in stijl met designmeubilair wilt aanpakken: GZ kan je helpen. We maken graag een voorstel waarbij de kosten van je kantoorinrichting duidelijk worden. Daarbij nemen we je wensen mee, kijken we naar het DNA van je bedrijf en maken onze product-experts en ontwerpers een selectie van kantoormeubilair en stijl van jouw kantoor een echte officeXperience maakt.

Hiervoor gebruiken we een selectie bestaande uit meer dan 35 bekende en minder bekende merken. Het gespecialiseerde GZ kantoorinrichtingenteam weet daaruit precies de juiste combinatie te maken om elke inrichting uit te laten blinken. 

Deel deze pagina: