Papierwerk

Papierwerk

Papierwerk, een term met een flinke negatieve lading. Men heeft direct de associatie met grote stapels achterstallige administratie. Onze associatie? Wij denken aan de prachtige lampen van Greypants, aan de waanzinnige Wiggle chair en aan het milieuvriendelijke printpapier van BalancePure.

Om op te kladden

GZ OfficeXperience levert verschillende soorten duurzaam papier waaronder:

? Multicopy Zero. Dit CO2-neutrale premiumpapier is geschikt voor alle kantoormachines. Het wordt geproduceerd in FSC?- en PEFC ?- gecertificeerde Scandinavische fabrieken waar het papierproductieproces bijna volledig wordt aangedreven door hernieuwbare biobrandstoffen. Het papier wordt op verantwoorde wijze vervaardigd uit hout dat is verkregen uit duurzaam beheerde bronnen en voor elke boom die wordt geoogst, worden er twee of drie geplant.

? Dit gerecycled helderwit ongestreken kantoorpapier is gemaakt van 100% gerecycleerde vezels. Dankzij de zorgvuldige voorselectie en sortering van wit gebruikt kantoorpapier heeft BalancePure hetzelfde kwaliteitsniveau als houtvij ongestreken kantoorpapier.

 

Om in te leven

Of papier een positieve bijdrage kan leveren aan jouw kantoor-, zorg- en leeromgeving? Nou en of!

? Greypants lampen. De eerste Graypants lamp zag in 2007 het levenslicht. Deze van gerecycled golfkarton geproduceerde lampen, de Graypants Scraplights, zijn inmiddels in veertig landen ongekend populair. En niet voor niets.

? Toegegeven, je moet ervan houden. Deze Wiggle chair is gemaakt van golfkarton en hardvezelplaat. De ontwerper is Frank Gehry, een architect die bekend staat om het gebruik van ongewone materialen. De Wiggle Chair zit comfortabel, is robuust en bovendien duurzaam.

? Richlite meubilair. Meubels van Richlite zijn opgebouwd uit lagen papier van gerecycled afval en FSC?-hout, deze elementen worden met een phenolhars geperst tot stootvaste panelen. Keihard, waterbestendig en door-en-door gekleurd. En super eco-friendly.

? Heb je de Moooi paper chandelier al gezien? Deze kroonluchter is gemaakt van papier dat laag voor laag is geplakt en vervolgens afgelakt.

 

Papierwerk, da?s gewoon gaaf en milieuvriendelijk tegelijk!

Deel deze pagina: