Neomounts presenteert stijlvolle lijn monitorarmen

Neomounts presenteert stijlvolle lijn monitorarmen

Ergonomie op kantoor is belangrijk. Dat weten we bij GZ – we hebben niet voor niets meerdere ergonomiecoaches om onze klanten te helpen bij het deugdelijke gebruik van ergonomisch meubilair. We houden de ontwikkelingen dan ook goed in de gaten, want even belangrijk is het combineren van stijl én ergonomie.

Een nieuwe ontwikkeling op dat gebied is de reeks monitorarmen die Neomounts presenteert, met als vlaggenschip de Neomounts NEXT | one. Deze monitorarm combineert ergonomische prestige met een stijlvolle afwerking. De monitorarmen zijn voorzien van een matte finish, een slanke look en goede mogelijkheden om snoeren en schroeven uit het zicht te verwerken. Functioneel is de NEXT | one bovendien voorzien van nauwkeurige afstelmogelijkheden. Dit heeft grote voordelen omdat de monitorarm bedoeld is als een one-size-fits-all, die zelfs ultra-wide-monitoren tot 49” met een gebogen scherm kan dragen.

Neomounts is zó overtuigd van de kwaliteit van deze serie dat er 10 jaar garantie op zit, waardoor de keuze voor looks en functionaliteit een risicoloze is. Een mooi pluspunt voor GZ, als bedrijf dat graag naast functionaliteit ook duurzaamheid ziet, is dat de monitoren ook nog geleverd worden in volledig plasticvrije verpakkingen.

Bekijk hier de productdemo van Neomounts zelf. Interesse? Onze interieurdesigners kunnen de NEXT | one opnemen in het interieurdesign: zo weet je al van te voren of deze monitorarm in je nieuwe interieur past.

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *