Onze merken

Portfolio

Onze merken kantoormeubilair

Kantoorinrichting is meer dan een ruimte met opbergsystemen, vergadertafels en bureaustoelen. Zoals gezegd: furniture is all about details. Jouw kantoor, winkel of instelling is het visitekaartje van het bedrijf. Dat alleen is al reden genoeg voor realisatie van een waanzinnige kantoorinrichting.

Door gebruik te maken van de inspirerende designs of klassieke looks van onder ander de volgende merken zorgt GZ OfficeXperience voor een werkomgeving die past.

Artifort
Be by Bèta
Buzzispace
Castelijn
deberenn
Meubelfabriek de Valk
De Vorm
Drentea
Dutch Bone
DutchGlobe
GZ Huislijn
HAG
HAY
König + Neurath
kusch+co
Markant
moooi
muuto
narbutas
normann copenhagen
Officeseat
rh
robberechts
Satelliet
Schaffenburg Office Furniture
Score - Seats to suit
Sedus
Studio Wae
Swan Products
Thonet
vanEsch
Vepa - the furniture factory
Vitra

Bij GZ werken we merkonafhankelijk. De merken kantoormeubilair die wij inzetten worden geselecteerd op stijl, kwaliteit en de manier waarop ze samen passen binnen het ontwerp. We hebben met de bovenstaande merken geen afspraken over exclusiviteit. Daarom kunnen we de merken kantoormeubilair, verlichting, sfeerinrichting en alle andere elementen die erbij komen kijken aanpassen op jouw behoeften en budget.

De bovenstaande selectie zorgt ervoor dat wij een uitgebreid assortiment hebben om mee te werken en zo de ideale kantoorinrichting voor jouw organisatie neer kunnen zetten. Naast standaard kantoormeubilair is er ook designmeubilair. Er zijn meubelen die goed passen in een informele overlegsituatie, en praktische oplossingen voor formele overlegruimtes. En meer dan voldoende mogelijkheden om ruimtes als een bedrijfsrestaurant, lounge of recreatieruimte stijlvol en met een unieke uitstraling met een eigen identiteit in te richten. 

Omdat we dit op de behoeften en het budget van onze opdrachtgevers laten aansluiten, werken we met topmerken als Vitra en Artifort, maar waar nodig ook met onze eigen huislijn. En van alles er tussenin: van opkomende designmerken tot merken kantoormeubilair. Het assortiment gaat van budgettechnisch interessant tot absolute topkwaliteit. 

Vanwege deze uitgebreide selectie aan merken hebben we ook een breed scenario aan mogelijke toepassingen: van onderwijs tot ziekenhuis en van modern kantoor tot horecagelegenheid, en alles er tussenin.

Deel deze pagina: