Coronaproof

Portfolio
VEILIG KANTOOR?

GZ maakt middels IOTSPOT scocial distancing op kantoor mogelijk. Uiteraard kunnen we je ook van dienst zijn met (permanente) herindeling van je werkomgeving en preventiemiddelen.

Veilig werken – COVID-19

Bij GZ denken we graag vooruit en met je mee hoe, en met welke middelen, wij straks weer veilig op kantoor én thuis kunnen werken. Van scheidingswanden en desinfecterende middelen tot aan getekende plattegronden met looproutes, thuiswerkplekken, werkplekindeling en IOTSPOT.

Anderhalve meter afstand. Hoeveel is dat? 

Afstand inschatten, daar is niet iedereen even goed in. Op de werkvloer is het daarom belangrijk om het voor de medewerkers makkelijker te maken door kleine ingrepen toe te passen.
Zonder de hele vloerbedekking te moeten aanpassen kan bijvoorbeeld met het plaatsen van vloer- of wand signing de verplichte looproute worden aangegeven. Ook karpetten, gemakkelijke samen te stellen uit 50×50 tapijttegels, kunnen uitkomst bieden om vlakken te creëren.

IOTSPOT

IOTSPOT is een systeem dat waarborgt dat er 1,5 meter tussen de werkplekken wordt aangehouden en de werknemers hun werkplek kunnen reserveren via een app.  

In onze informatiebrochure “Het nieuwe normaal voor kantoor” lees je meer over veilig werken in tijden van Corona. Deze informatiebrochure is ook beschikbaar als download.

 

Thuiswerken

Thuiswerken heeft  een enorme boost gekregen. Locatie onafhankelijk werken is een nieuwe standaard. Communicatiemiddelen zoals Microsoft Teams, Zoom en werken “in de Cloud” hebben ons in korte tijd doen realiseren dat ‘samenwerken‘ ook op afstand goed mogelijk blijkt. In eerste instantie gebeurt thuiswerken vaak in een rumoerige omgeving, aan de keukentafel met beperkte faciliteiten. GZ faciliteert de nieuwe thuiswerk omgeving; zit-sta bureaus in passende uitstraling voor vitaal en gezond werken volgens de actuele ARBO richtlijnen. Tijdelijk inzetten van bureaus en bureaustoelen met een huurconstructie of tegen zeer scherpe collectieve inkoopcondities voor de GZ relaties.

Thuiswerken is natuurlijk de ultieme manier om afstand te houden van je collega’s. Echter heeft niet iedereen thuis een ergonomisch verantwoorde werkplek klaar staan. Wij denken graag mee met thuiswerkoplossingen voor uw medewerkers.

Neem voor advies of support contact met ons op via 075 635 1231 of mail naar info@gz.nl.

Deel deze pagina: