Thuiswerkplekken leasen

GZ Concepts

THUISWERKEN

Door de coronacrisis is het thuiswerken in een stroomversnelling geraakt. Maar nog niet iedereen heeft een geschikte werkplek thuis. GZ biedt al een goede complete werkplek vanaf ongeveer € 10,- per maand. Een goede reden om middels een bruikleenovereenkomst een gedeelte van dit bedrag te besteden aan een goede thuiswerkomgeving.

THUISWERKEN

De comfortabele werkplek op kantoor is voor velen nog helemaal niet ‘in zicht’ óf met de nodige beperkingen bereikbaar. Dat houdt in dat de thuiswerksituatie niet meer tot een tijdelijke oplossing is te omschrijven. Voor velen is de thuiswerksituatie geen ideale werkomgeving die vaak niet voldoet aan de Arbo regel,- en wetgeving waar veiligheid, gezondheid en productiviteit is geborgd.

Werkplekken die passen in een thuisomgeving

GZ heeft in het assortiment meerdere oplossingen die uitermate geschikt zijn voor thuis. Zoals bijvoorbeeld een elektrisch zit-sta bureau met prachtig glasblad, die perfect past in een moderne huiskamer. 

En wat dacht je van een zit-sta bureau dat op te bergen is tot kastje? 

De VxD HomeFit Thuiswerkplek heeft het formaat van een schoenenkastje en in de kleur van je inrichting haal je een professionele, ergonomische werkplek in huis. Uitgewerkt? Met een paar handelingen is je bureau weer een klein kastje.

Kostenplaatje

Thuiswerkers zijn zo’n € 3,- per dag kwijt aan koffie, elektra, water, en internet. Maandelijks is dat € 54,-. De werkgever bespaart deze kosten. Uitgaande van een gemiddelde woon-werkafstand van 30 km ‘bespaart’ de werkgever zelfs meer dan € 200,- per maand (uitgaande van € 0,19 per km en 18 werkbare dagen). Dat komt neer op € 250,- per maand die niet wordt uitbetaald.

GZ biedt al een goede complete werkplek vanaf ongeveer € 10,- per maand. Een goede reden om middels een bruikleenovereenkomst een gedeelte van dit bedrag te besteden aan een goede thuiswerkomgeving.

GZ heeft een speciaal thuiswerkassortiment samengesteld:

– Volledig volgens Arbo regelgeving en geproduceerd in Nederland. 
– Thuis geleverd en gemonteerd, inclusief Arbo werk,- en zitinstructie en ThuiswerkArbopaspoort voor HR. 
– 5 jaar all-in garantie, omruil,- en nalevergarantie.

Wil je meer weten of een offerte op maat? Laat een bericht achter via de website of neem contact op met een accountmanager van GZ op telefoonnummer 075 635 1231.

Meer informatie over thuiswerken?
    Deel deze pagina: