Patricia Keizer van GZ in ArchitectenPunt magazine

Patricia Keizer van GZ in ArchitectenPunt magazine

GZ-ontwerper in ArchitectenPunt Magazine

Deze maand in ArchitectenPunt Interieur magazine: onze eigen Patricia Keizer! In een persoonlijk interview vertelt zij over haar kijk op het vak interieurstylist en -ontwerper.

“De een raakt geïnspireerd door een gebouw, de ander door een lieveheersbeestje. Maar je moet het dus wel ervaren.” – Patricia

 

Patricia Keizer in ArchitectenPunt Interieur Magazine
Open het artikel door op de afbeelding te klikken.

Zie ook: Project HAN – De nieuwe lunchruimte van de Hogeschool Arnhem Nijmegen

ArchitectenPunt brengt twee keer per jaar een magazine uit over interieur. Hierin staan interviews met interieurontwerpers, kunstenaars, interieurarchitecten en artikelen over thema’s. ArchitectenPunt zelf is een platform dat zich als toonaangevend binnen de bouwsector en interieurwereld beschouwt. Ze werken samen met een aantal leveranciers en verzorgen informatie voor de o.a. architecten, interieurbouwers, meubelmakers, ontwerpers en allerlei bouwondernemingen in Nederland en België. Tevens geeft dit platform toegang tot een leveranciersindex met product- en projectinformatie en aannemersinformatie in de Benelux.

XYTO Media is de uitgeverij, gespecialiseerd in vakgerichte media, achter deze combinatie van platform, vakbladenmagazines, interieurstijlgidsen en het jaarlijkse boekwerk onder de naam “Jaarboek”.

GZ OfficeXperience is één van de weinige Nederlandse kantoorinrichters met een eigen interieurontwerpstudio. Patricia Keizer is één van de interieurontwerpers uit deze ontwerpstudio. Zij maken het mogelijk dat GZ kantoren, bedrijven, scholen en andere instellingen voorziet van een interieur dat bij het DNA van de organisatie past. Bekijk bijvoorbeeld onze interieurprojecten om te zien hoe zo’n interieur er uit zou kunnen zien en hoe veelzijdig de ontwerpstudio te werk gaat.

Deel deze pagina: