Projecten

Portfolio

Portfolio interieurprojecten

Hierboven presenteren wij met trots een greep uit de vele interieurprojecten die GZ OfficeXperience al heeft gerealiseerd. Hetzij in directe opdracht van de eindgebruiker of in samenwerking met huisvestingsbureaus, architecten en projectontwikkelaars. Van grote banken tot MKB en van overheid tot onderwijs: wij hebben er interieurprojecten gedaan. 

Bij het inrichten of herinrichten van ruimtes, of dat nou een kantoor is, of een bedrijfsrestaurant, vergaderruimte of een volledig pand met een combinatie van functies gaan we projectmatig te werk. We kijken naar de verschillende functies en processen, de manier waarop het gebruikt wordt – wat daarin anders gewenst is, en naar de identiteit van de organisatie. Na het inventariseren daarvan gaan we eerst de grote lijnen -zoals kleurgebruik en stijl – en daarna de details invullen. Het geheel van tekening tot 3D-presentatie uitgewerkt met als einddoel de inrichting turn-key opleveren. 

Lees ook in detail hoe we te werk gaan bij projecten, zoals een kantoorinrichting

 

GZ gaat graag uitdagende interieurprojecten aan

Naast het vertalen van het DNA van uw organisatie naar een spectaculaire inrichting is het vinden van creatieve oplossingen voor vraagstukken een tweede natuur geworden voor ons inrichtingsteam. Met regelmaat zijn opdrachtgevers op zoek naar een invalshoek waardoor ruimtes op een betere manier kunnen worden ingezet dan in de beginsituatie het geval is. Worstel je ook met een inrichtingsvraag? Neem contact met ons op. We gaan graag de uitdaging aan. 

Wil je eens zien hoe het er in het echt uitziet? In onze showroom hebben we een diverse presentatie van verschillende manieren om inrichtingen te benaderen. Hier wordt dagelijks in gewerkt door ons eigen team. We nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen. Via ons online formulier kunt u zelf uw 
showroombezoek plannen

 

Deel deze pagina: