Awin

Portfolio

Awin

Inrichting van ruimtes:

Oppervlakte:

Merken:

Samenvatting:

Kantoor/vergaderruimte

Deberenn, Huislijn, Busypod, Offecct

Een grote en open ruimte met uitdaging in de akoestiek.

Awin is een gespecialiseerd affiliate marketing platform. Hun rol is het verbinden van hun adverteerders met een netwerk van publishers uit verschillende sectoren- prijsvergelijkers, bloggers, social netwerken en communities, email marketing, display ect. op zowel lokaal als internationaal gebied. Het is een jong en gezellig bedrijf in Amsterdam.  

Awin is gevestigd in een oud pakhuis naast dierentuin Artis in Amsterdam. Het pand is erg ruim, heeft hoge plafonds en authentieke details. Doordat de ruimte erg groot en open is, is er een uitdaging in de akoestiek in het pand. GZ is deze uitdaging aangegaan en heeft een oplossing bedacht. Er is gebruik gemaakt van gestoffeerde elementen, akoestische spuitplafonds en akoestische hangpanelen op de muren, waardoor het geluid in de ruimte enorm gedempt wordt. Het plafond ondersteund door balken, geeft karakter aan het kantoor.  

We hebben de open uitstraling in het pand kunnen behouden en toch een warm en knus gevoel kunnen creëren voor de medewerkers van het bedrijf. De bureaus op het kantoor zijn hergebruikt vanuit duurzame overwegingen van het bedrijf. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Er zijn hokken gecreëerd waarin je in rust kan werken of gemakkelijk kan overleggen. Ook zijn er huisjes in de ruimte met banken en tafels, waaraan je kan werken. Genoeg verschillende werkplekken voor verschillende werkzaamheden voor alle werknemers.  

De planten die in het pand staan zijn niet alleen voor het zuiveren van de lucht, maar absorberen ook geluidsgolven. De planten dragen hierdoor bij aan een betere akoestiek. Ook zorgen planten voor een betere sfeer op de plek. Planten geven ook een uitnodigend en warm gevoel en geeft de werkplek een groen tintje. Deze toepassingen in de ruimte met in combinatie van de vrolijke kleuren die uit het brandboek van het bedrijf zijn toegepast, zorgt voor een fijne en nieuwe werkomgeving voor de medewerkers van Awin.     

Deel deze pagina: