Fokker

Portfolio

Fokker

Inrichting van ruimtes:

Leanroom (scrum) en vergaderruimte

Merken:

Norr11, Offecct, Gispen, Moooi, Milliken, Fatboy, Zuiver, Dutchbone, Voortman, Hay, Ledsgogreener, Smit Visual.

Samenvatting:

Het was belangrijk dat de vergaderruimte een een warme, huiselijke sfeer kreeg (als een huiskamer). De Leanroom (scrumruimte) moest vooral een creatieve ruimte worden.

Fokker Services heeft een rijke historie. Het legendarische bedrijf, opgericht door de Nederlandse vliegenier Anthony Fokker, heeft zich in de beginjaren ontplooid tot een van de grootste vliegtuigbouwers ter wereld. Hoewel de vliegtuigbouwer in 1996 is gestopt met de productie van vliegtuigen, is Fokker services daarentegen doorgegaan met het onderhoud aan verschillende vliegtuigonderdelen van de commerciƫle en militaire toestellen van onder andere het eigen merk, Boeing en Embraer.

Kantoorinrichting voor Fokker

Voor Fokker Services heeft GZ een vergaderkamer ingericht met het doel om een ruimte te creƫren die aanvoelde als een huiskamer, als contrast op de zakelijkere omgeving van het kantoorgebouw.

De ruimte biedt twee verschillende vormen van vergaderen; aan de ronde tafel kan men in een actieve houding vergaderen, in de zithoek worden de vergaderingen wat informeler van aard.

Het tapijt van Milliken zorgt voor een aangename akoestiek, het zwarte systeemplafond zorgt voor een intieme sfeer.

Blader door onze projecten


KLAAR
VOOR EEN INSPIRERENDE WERKOMGEVING?
    Deel deze pagina: