GZ Showroom

Portfolio

GZ SHOWROOM

Inrichting van ruimtes:

Conceptshowroom bestaande uit werk- en overlegruimtes, pantry’s en een bedrijfskantine ofwel Club

Oppervlakte:

2.372 m2

Thema:

Nautisch concept met enkele losstaande concepten

Merken:

Ege, Interface, Milliken, StudioWae, Forbo, Objectflor, Moduleo, Gerflor, Modulyss, Vepa, Lande, Artifort, König+Neurath, Markant, DeBerenn, Graypants, Moooi, Narbutas, Seletti, Vitra.

Samenvatting:

Een working showroom, waarin alle facetten van de huidige werkomgeving in een Nautisch concept worden getoond.

Projectinrichting is ons ding en daar zijn we trots op. Zo trots, dat wij zelf werken in onze eigen creaties. Onze showroom is ons visitekaartje. Hiermee laten we zien wat we kunnen! Dus.. kom je ook eens op onze nieuwe werkplek kijken?

Na meer dan 30 jaar was het tijd voor een nieuw kantoor/showroom waarin GZ OfficeXperience echt aan potentiële klanten kan laten zien wat we het beste kunnen. En die ruimte hebben we samen met Hecon Bouwgroep gecreëerd in Westzaan.

Na 18 jaar in het vorige kantoor hebben we de laatste paar jaar gezien dat het niet meer aan onze wensen voldeed. Het magazijn was te groot, het kantoor en de showroom waren te klein. Het gebouw was onopvallend en stond op een industrieterrein. De klimaatbeheersing was verouderd en we hadden niet genoeg daglicht in het gebouw. Zo konden we niet laten zien waar we ons eigenlijk op richten als bedrijf: een moderne werkruimte.

En dus gingen we op zoek naar een nieuwe plaats waar we echt kunnen laten zien wat we het beste doen. Hoe we onze (potentiële) klanten kunnen helpen met de uitdagingen in hun werkruimte. We vonden een prachtig perceel in Hoogtij, Westzaan. Het is goed te zien vanaf de weg en vlak naast het Noordzeekanaal, wat goed aansluit op onze liefde voor nautische elementen.

Een lichte nieuwe werkplek

Onze nieuwe werkplek is erg open en licht. De begane grond, eerste en tweede verdieping zijn met elkaar verbonden met een prachtige trap, ontworpen door Hecon Bouwgroep en GZ OfficeXperience. De PVC-vloer is verbonden met de trap. Hierdoor wordt een soort aorta van het gebouw gecreëerd. Die loopt vanaf de ingang helemaal tot aan het dakterras. Een duidelijke looproute die je de weg door het hele gebouw wijst.

We hebben geprobeerd ons steentje bij te dragen aan nieuwe manieren van duurzaam leven. Waar mogelijk hebben we dus ook gekozen voor duurzame oplossingen. De fundering van ons gebouw is gegoten met circulair beton. We hebben warmtepompen geïnstalleerd én zonnepanelen. En ook met betrekking tot het interieur hebben we onze groene pet opgezet: 98% van het interieur uit het vorige kantoor is opnieuw ingezet. Het meeste ervan in het oorspronkelijke design, maar een deel is opnieuw gestyled om aan onze wensen te voldoen.

We zijn erg blij met onze nieuwe werkplek en willen het graag met iedereen delen. Vanwege de coronamaatregelen waren we niet eens in staat om het kantoor met al onze collega’s te delen. Het was echt een straf om zo lang niet full-time op dit kantoor te kunnen werken. Maar nu kunnen we volledig genieten van onze werkplek.  We kunnen onze ervaring en inspiratie met onze leveranciers, klanten en prospecten delen. Onze werkplek is ook perfect voor gebruik door anderen: we verhuren onze bijzondere ruimtes ook voor workshops en veranderingen.

 

Blader door onze projecten


KLAAR
VOOR EEN INSPIRERENDE WERKOMGEVING?




    Deel deze pagina: