Hordijk

Portfolio

HORDIJK

Inrichting van ruimtes:

Kantine, vergaderruimtes, werkplekken, pantry's, ontvangstruimtes, natte ruimtes(kleuradvies)

Oppervlakte:

880m2

Merken:

Voortman, Huislijn, DeBerenn, Tarkett(Desso), Forbo, Royal Mosa, Segis, Ztahl, Hydrozorg, Vescom, König+Neurath, Foscarini, HAY, Buzzispace, Lasfera, Muuto

Samenvatting:

Conceptontwikkeling, Projectmanagement, Maatwerk, vloerbedekking, meubilair en verlichting.

Het kantoordesign van Hordijk verpakkingen verbindt het productieproces van de plasticfabriek met een visueel dynamisch interieur. Het is een eersteklas ruimte voor het Zaandamse productiebedrijf.

Samen met de klant heeft Heembouw een optimale indeling ontworpen voor het productieproces, met de focus op korte loopafstanden en efficiënte routes. Daar is het recycleproces van restmateriaal bij inbegrepen: al het restmateriaal wordt nu volledig hergebruikt.

Het kantoor en de productielocatie worden door een robust design gekenmerkt met een overhangende verdieping in de zuidoostelijke hoek van het gebouw. De felrode kleur, gecombineerd met de donkere vlakken, accentueert de lijnen en zorgt voor een sterke verbinding met het interieur. Door het plaatsen van grote glazen oppervlakken in de gevel aan de zuidkant wordt er een brede overhang met een balkon gecreëerd. Hierdoor hebben ze bij Hordijk een schitterend uitzicht op het Noordzeekanaal. Energievoordelen worden zo gecombineerd met de mogelijkheid om wat frisse lucht te halen met een fantastisch uitzicht.

Het doel van het interieurdesign was om de kantoorruimte visueel te verbinden met de productiefabriek. Dit komt er bijzonder goed uit in het gebruik van de vloerbedekking en de gezamenlijke pauzeruimte, waar zowel kantoorpersoneel als productiemedewerkers van Hordijk verpakkingen graag hun tijd doorbrengen.

Blader door onze projecten


KLAAR
VOOR EEN INSPIRERENDE WERKOMGEVING?
    Deel deze pagina: