Kantoor Miller Digital

Portfolio

MILLER DIGITAL

Inrichting van ruimtes:

Kantoor/vergaderruimte/club

Samenvatting:

Open plan kantoor met een informele sfeer, directe communicatielijnen en efficiƫnte inzet van duurzame oplossingen

Miller Digital is een bedrijf dat al 10 jaar diensten aanbiedt op het gebied van strategie, leadgeneratie en CRO voor E-commerce en online marketing voor websites. Ze maken moderne websites, met een mooi en inspirerend design. En: ze houden de ontwikkelingen in het veld bij. Want als je niet meerent, loop je achter. Al met al: een jonge organisatie met online experts die in een informele sfeer samen werken aan resultaat. Dat wilde Miller Digital laten terugkomen in de inrichting van hun kantoor.

Voor de herinrichting van het kantoor van Miller Digital was de wens om een multifunctionele ruimte te creƫren waarbij er, middels een open plan, goede zichtlijnen blijven. Door het plaatsen van een glazen spreekruimte midden in de ruimte, bij een bestaande elektrificatiezuil, ontstaat er een ruimte waar in stilte overlegd kan worden, zonder dat het transparante karakter van de ruimte verdwijnt.

Om zones aan te geven in de open ruimte is gebruik gemaakt van vloervlakken. De egaline die gebruikt is om het PVC onder de werkplekkenstrook te kunnen leggen, is in de rest van het pand met een coating afgewerkt. Hierdoor ontstaat een stoer contrast met de PVC-strook. Voor de akoestische demping is gebruik gemaakt van tapijttegels van Interface in het multifunctionele deel en in de vergaderkamer.

Miller Digital vindt het belangrijk dat haar personeel het op de werkvloer leuk heeft. De nieuw ingerichte recreatieruimte/club weerspiegelt dat: er staat een airhockey-tafel, een Nintendo Switch en er hangt een dartbord.

Al met al is bij de inrichting van Miller Digital optimaal gebruik gemaakt van de budgettaire middelen. In het kader van duurzaamheid is gekozen voor duurzame opties en hergebruik waar mogelijk.

Deel deze pagina: