Portfolio

ORMIT TALENT

Inrichting van:

Hoofdkantoor

Oppervlakte:

3200m2

Merken:

Vepa, Fields, Nani Marquina, Secto, Interface

In samenwerking met:

Architect: BBHD Architecten
Aannemer: Verwol

Ormit Talent is een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van jong talent. Naar eigen zeggen weet het bedrijf al 25 jaar “de geesten en harten van toptalenten” te winnen. Met traineeships creëert Ormit kansen voor jonge professionals die worden gedreven door nieuwsgierigheid. Op die manier beschikt deze ambitieuze onderneming over een talent pool voor bedrijven die de drijvende kracht jong talent in hun organisatie willen inzetten.

GZ kreeg de opdracht om de werkomgeving van dit bedrijf van inspiratiebevorderende overlegmogelijkheden te voorzien. Met zachte pastelkleuren in roze, oranje en witte tinten hebben we een aantal ruimtes gecreëerd. We hebben twee moderne belcellen geïnstalleerd. Daarmee kan men ongestoord digitaal of telefonisch overleg voeren zonder de omgeving te hinderen.

Daarnaast zijn er informele en iets formelere ruimtes voor in-person overleg. De kers op de taart is de overlegruimte, die door GZ in de huisstijl van Ormit is ontworpen. Deze is voorzien van de slogan “Curiosity only killed the cat” – het motto van Ormit, dat erop gericht is nieuwsgierigheid aan te moedigen in plaats van te ontmoedigen. In alle ruimtes is er met verschillende akoestische materialen gewerkt om het overleg, naast visueel, ook geluidstechnisch zo prettig mogelijk te maken. Zo kan men zich bij Ormit Talent richten op waar het daadwerkelijk over gaat: het ontwikkelen van jong talent.  

Deel deze pagina: