Vercoma

Portfolio

VERCOMA

Inrichting van ruimtes:

Lounge/trainingsruimte

Oppervlakte:

Merken:

Deberenn, Norman copenhagen, Zuiver, Bepure, It’s about Romi, Maatwerk door Inserta KNS

Samenvatting:

Multifunctionele inrichting met een combinatie van maatwerk en interieurstyling

Vercoma, een leverancier van deurcommunicatie, toegangscontrolesystemen en CCTV, had een kantine die vrij standaard was. Het voornaamste, en eigenlijk enige, doel: lunchen. Deze kantine wilden ze graag omvormen tot een aantrekkelijke, sfeervolle en multifunctionele ruimte.

In de beginsituatie was het plafond van de kantine wit. Deze hebben we vervangen door een zwart plafond om een gezelligere en intiemere sfeer te creëren. In de ruimte is zwart de basiskleur, gecontrasteerd met lichte accenten en witte muren. De sfeerverlichting in het loungegedeelte voorziet de zithoek van warm licht terwijl het vergader- en presentatiegedeelte praktische plafondspots heeft waardoor alles goed te zien en te lezen is.

De ruimte is met een glazen wand in tweeën gedeeld. Hierdoor kan een gedeelte apart afgesloten worden als er vergaderingen of cursussen plaatsvinden, maar is de ruimte alsnog een geheel met de deur open. Beide gedeeltes zijn voorzien van mooie schermen t.b.v. presentaties of entertainment.

Er is een zwarte maatwerkbar geplaatst met een ingebouwde wijnklimaatkast. Hiermee verkrijgt de voormalige kantine naast een zakelijke functie ook de sociale functie voor borrels en feestjes.

Er is gebruik gemaakt van verschillende manieren om te zitten, op verschillende hoogten: de gebruikers kunnen laag zitten in het loungegedeelte, op de poefjes actief zitten en hoger zitten op barkrukken rond de maatwerkbar.

Daarnaast heeft de ruimte een functie als showroom gekregen: één van de wanden is voorzien van demo-modellen van deurcommunicatie- en toegangscontrolesystemen.

In het kort is er dus van een standaardkantine een aantrekkelijke, sfeervolle en multifunctionele ruimte gemaakt.

Blader door onze projecten


KLAAR
VOOR EEN INSPIRERENDE WERKOMGEVING?
    Deel deze pagina: