Retail Services

Retailorganisaties hebben tegenwoordig vaker te maken met stijgende kosten. En niet alleen dat, ze kampen ook met personeelstekorten en logistieke uitdagingen. Hierdoor is het aan te raden kritisch te kijken naar uw werkkapitaal, werkproces, werkomgeving en uw logistiek proces. Wij helpen onze klanten in de retail zich te focussen op hun kerntaken. Dit kan helpen om een hogere productiviteit en winstgevendheid te realiseren. Ook zien we dat het deze organisaties helpt bij het beperken van risico’s.

Indirect procurement

Wij ontzorgen diverse retailorganisaties bij het realiseren van hun indirecte inkoop. Door middel van onze inkoopportal kunnen de diverse winkels door het hele land gemakkelijk hun NFR-benodigdheden inkopen. Het toekennen van een budget per besteller is mogelijk. Hierdoor voorkomt u ongeoorloofd hoge kosten binnen uw retailorganisatie. Ons portal is ook via o.a. Coupa te koppelen aan uw eigen inkoopsysteem.

Internal fulfilment, interieurbeheer, back house – kantoor- & kantine-inrichting

Wij ontzorgen de inkoop, opslag en het transport van winkelinventaris en kunnen ook de assemblage en (de)montage van winkelstellingen verzorgen. Het is zelfs mogelijk om de complete inrichting van uw winkels en back house (kantoor, personeelskantine en kleedkamer) aan ons uit te besteden. We zijn gespecialiseerd in het creëren van een prettige werkomgeving. Daarmee dragen we meteen een steentje bij aan het verbeteren van de productiviteit en het reduceren van verzuim.

Bovenstaande inventarissen zijn vaak een investering. Niet in elk geval heeft een bedrijf ruimte voor investeringen, ook al zijn ze nodig om binnen de markt concurrerend te handelen. Daarom faciliteren we onze klanten door ook leaseconstructies aan.

Circulaire economie

In onze bedrijfsvoering streven wij naar een gesloten cyclus van materialen. Dit doen we door middel van revisie, hergebruik en de inzet op het recyclen van reststromen. We ondersteunen ook diverse initiatieven om nieuwe manieren te ontwikkelen waarbij materialen worden ingezet voor hergebruik en als grondstof voor circulaire productie. 

Winkelinterieur & reclamedisplays op maat

We hebben ruime ervaring met het vervaardigen van houten winkelinterieur en reclamedisplays. Het produceren van maatwerk in grote aantallen is daarbij geen probleem. Hierdoor krijgt u kwalitatief hoogwaardige retailmeubilair en/of reclamedisplays tegen een scherpe prijs.

De winkelbeleving in relatie tot uw productassortiment is voor uw klanten erg belangrijk. Dat weten we maar al te goed! Uiteindelijk draait het om het aanwakkeren van impulsaankopen.

Verder begrijpen wij dat u zich wilt focussen op uw kerntaken als retailer en dat u randzaken efficiënt en gemakkelijk georganiseerd wilt hebben. Daarbij is het aantrekken van en behouden van goed personeel in deze overspannen arbeidsmarkt een belangrijk onderdeel. Uw werkomgeving is een factor in deze uitdaging: een prettige en inspirerende werkomgeving telt mee bij de effectiviteit van uw personeelsbeleid. 

Benieuwd wat wij voor uw retailorganisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of stuur u een bericht naar: info@gz.nl

Deel deze pagina: