Bezoek de Showdagen

Portfolio

GZ SHOWDAGEN

“come together”

Op woensdag 13 en donderdag 14 september organiseren wij weer de befaamde GZ Showdagen waarin wij relaties ontvangen in onze  Xperience Showroom en kennis laten maken met noviteiten op het gebied van de moderne werkomgeving. 

Komt u ook? Plan hieronder uw bezoek!

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verzenden

Administratief werken kun je tegenwoordig overal, daarvoor hoef je niet persé meer naar kantoor. Waarvoor je wel graag naar je kantoor komt is voor fysiek overleg, brainstorm en het samen zijn met je collega’s. En als daar die “werkomgeving’ op is aangepast is het een feest om naar kantoor te gaan.    

WAT KUN JE VERWACHTEN?

MTRaaS; Nederlandse primeur van hét GZ totaalconcept voor Microsoft Signature Teams Room, digitale room,- en deskbooking, Introductie van nieuwe producten van bekende designmerken, moderne kantoorinrichtings-concepten, biodynamische verlichting, optimale werkplekinrichting voor thuis, en nog veel meer inspiratie voor de moderne werkomgeving. 

ACTIVITEITEN

Draai aan ons rad van Fortuin voor mooie cadeaus, workshops en demonstraties, circulairenieuwtjes, primeurs, entertainment, win mooie prijzen met online padel op onze 6 meter videowall of maak de snelste rondetijd in de F1 PlaySeat. Neem een kopje perfecte koffie van onze barista, geniet van een  overheerlijke smoothie en smul van de culinaire verrassingen van de bijzondere catering en proeverijen.

Deel deze pagina: