Showdagen GZ | Open

Showdagen GZ | Open

Ervaar de Xperience: Showdagen GZ | Open

Beleving is het sleutelwoord bij GZ OfficeXperience. En beleving, daar zetten we ook tijdens de Showdagen GZ I OPEN volledig op in. Leer deze twee dagen (en avonden) alles over Xperience op kantoor én over de voordelen hiervan.

De showdagen op 20 en 21 september a.s. staan in het teken van het thema OPEN. Open staan voor nieuwe ideeën, andere culturen, andere werkwijzen en andere mensen. Kortom: een andere inrichting van je werkomgeving, waar dan ook.

Traktatie tijdens de showdagen

Medewerkers die zich goed voelen, werken prettiger en efficiënter. GZ snapt dat en levert daarom alles voor een optimale werkomgeving. Van kantoorartikelen en machines tot bureaustoelen en complete turnkey projectinrichtingen. Tijdens de Showdagen GZ I OPEN vertellen we onze gasten alles over de mogelijkheden. Laat je eerst trakteren op inspiratie voor échte beleving in een hoogstaand culinair jasje (we ontvangen de chef-kok van één van de beste restaurants van ons land). Bekijk vervolgens de nieuwste trends vanuit de Salone del Mobile 2017 (dé inrichtingsbeurs in Milaan).  Bezoek daarna de verschillende seminars (LinkedIn en Etiquette internationaal zakendoen) en geniet tot slot van de mini-workshops (o.a. wat is scrummen?) en het doorlopende entertainment.

Tevens zijn er demonstraties op het gebied van virtual reality, zakelijke koffieconcepten, document processing, beplanting i.c.m. arbeidsproductiviteit en nog veel meer. We kunnen niet wachten om al het bovenstaande met je te delen en je kennis te laten maken met onze compleet vernieuwde showroom!

Zaanse nuchterheid

GZ ontwerpt, adviseert en realiseert complete inrichtingsoplossingen binnen werk-, leer- en zorgomgevingen. De nuchterheid in de bedrijfscultuur en het maatschappelijk betrokken karakter van de medewerkers van GZ zorgen ervoor dat kantoorinrichting -en beleving- voor iedereen beschikbaar is en blijft. En dat voor zowel de zorg, het onderwijs als voor het MKB.

Directeur Wout van Laar: “GZ is echt Zaans. En dus nuchter. We willen betaalbaar en onderscheidend zijn. We leveren kwaliteit voor ieder budget. En we leveren beleving, echte OfficeXperience zonder fratsen. Dat laten we graag zien tijdens de Showdagen van 2017. En iedereen is welkom. Verrassende, leerzame en inspirerende facetten. Wij zijn jarig en gaan je trakteren op een blijvende herinnering!”

Seminars Showdagen GZ | Open

Seminar donderdag 21 september 10:00 Etiquette (internationaal) zaken doen

Veel van de relaties van GZ zijn al actief of hebben de ambitie om actief te worden in het internationaal zakendoen. Daarbij is het van belang dat je op de hoogte bent van de (internationale) zakelijke etiquette en omgangsvormen. Tijdens de interactieve Masterclass behandelt hij o.a. de volgende onderwerpen: Algemene Etiquette, Zakelijke Internationale Etiquette, Persoonlijke Presentatie, Dress codes, Social Media, Crossing Cultures, Receptiebezoek, Tafeletiquette en de do’s & don’ts. Tevens extra aandacht voor nieuwe handelsgebieden zoals China, Midden Oosten en omgang in Moslimlanden.

Kleine details maken het grote verschil!
Jan Jaap van Wering - Etiquette-expert

Seminar woensdag 20 september 10:00 LinkedIn powersessie

Tijdens jullie bijeenkomst zullen de deelnemers in een krachtige presentatie Social Media wakker worden geschud met een enerverende presentatie vol met verrassende voorbeelden die een andere blik geven op deze manier van communiceren. Social Selling is Hot! Maar voor velen is de wereld van Social Selling nog in mysteries gehuld. “Dat is niets voor mij”, “Niet iedereen hoeft te weten wat ik eet” en “Daar heb ik helemaal geen tijd voor”, zijn vaak gehoorde argumenten om deze nieuwe manier van communiceren links te laten liggen. De powersessie heeft al velen op andere gedachten gebracht en enthousiast gemaakt over de zakelijke mogelijkheden van Social Media. Met de gegeven handvatten en heldere tips kunnen jullie de eerste stappen zetten om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan.
Richard Bordes - Strategisch marketeer

Deel deze pagina: