Showroombezoek plannen

Showroombezoek bij GZ plannen

Plan uw showroombezoek bij GZ OfficeXperience via het onderstaande formulier. We verwelkomen u graag om u de diversiteit van onze interieurontwerpen in het echt te laten zien. 

 

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verzenden

Onze showroom is te vinden in Westzaan aan de Schoot 3. Dit pand is door GZ gebouwd in 2020 met gebruik duurzame constructietechnieken (zoals freement) en hernieuwbare energiebronnen. Binnen het pand kun je zien hoe onze interieurstudio een grote diversiteit aan verschillende stijlen beheerst. Én uiteraard hoe dit in de praktijk toegepast is. Niet alleen als voorbeeld, maar ook als echt kantoor. Want (bijna) elke ruimte in onze showroom wordt dagelijks gebruikt door onze medewerkers. 

In het pand van GZ zie je hoe wij omgaan met werkplekken, traditionele overlegruimtes, informele ruimtes om even bij te praten. Elke ruimte is anders in kleur en indeling. Door het pand heen loopt onze aorta van de ingang tegenover onze balie tot aan de multifunctionele ruimte die wij de Club noemen, boven in het pand. Dat is een keuken waar het personeel gezond eten kan klaarmaken, een goede presentatieruimte en geschikte plaats voor borrels en evenementen in één. En vanuit de club stap je zo buiten het dakterras op, met uitzicht op het Noordzeekanaal – dat de zeesluis IJmuiden met de havens van Amsterdam,  het IJ en uiteindelijk het IJsselmeer verbindt. 

Op dat dakterras wordt trouwens ook wel gewerkt. Bij mooi weer zitten we graag even buiten voor de nodige vitamine D, want in het moderne kantoor werken doe je ook met oog op je eigen gezondheid. 

Deel deze pagina: