Studenten HMC maken circulaire ontwerpen van Zaans ‘afval’

Studenten HMC maken circulaire ontwerpen van Zaans ‘afval’

Twaalf studenten van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Sloterdijk legde in november de laatste hand aan hun werkstukken voor de Circular Furniture Challenge. Een grote diversiteit aan circulaire en innovatieve designs gemaakt van het ‘afval’ van Zaanse bedrijven zijn het resultaat van deze challenge. De materialen zijn afkomstig van Forbo Flooring en GZ OfficeXperience.

De Circular Furniture Challenge is de uitdaging waarin studenten gebruikersvoorwerpen maken van reststromen van Zaanse organisaties. Deze challenge is georganiseerd vanuit de werkgroep Circulair van Green Business Club Zaanstad. Forbo Flooring en GZ OfficeXperience verzorgden niet alleen de materialen, maar gaven de studenten feedback en advies tijdens verschillende evaluatiemomenten.

Circulaire ontwerpen

De slot-expositie die in december stond gepland kon door het groeiend aantal corona-besmettingen helaas niet doorgaan en wordt verzet naar het nieuwe jaar. Echter willen we jou de kans niet ontnemen om deze gave designs alvast te aanschouwen!

De “digitale expositie” kun je bekijken op de website van de Green Business Club Zaanstad.

Deel deze pagina: