Thuiswerken

GZ Concepts
THUISWERKEN

Door de coronacrisis is het thuiswerken in een stroomversnelling geraakt. Maar nog niet iedereen heeft een geschikte werkplek thuis. GZ biedt al een goede complete werkplek vanaf ongeveer € 10,- per maand. Een goede reden om middels een bruikleenovereenkomst een gedeelte van dit bedrag te besteden aan een goede thuiswerkomgeving.

THUISWERKEN

De comfortabele werkplek op kantoor is voor velen nog helemaal niet ‘in zicht’ óf met de nodige beperkingen bereikbaar. Dat houdt in dat de thuiswerksituatie niet meer tot een tijdelijke oplossing is te omschrijven. Voor velen is de thuiswerksituatie geen ideale werkomgeving die vaak niet voldoet aan de Arbo regel,- en wetgeving waar veiligheid, gezondheid en productiviteit is geborgd.

Werkplekken die passen in een thuisomgeving

GZ heeft in het assortiment meerdere oplossingen die uitermate geschikt zijn voor thuis. Zoals bijvoorbeeld een elektrisch zit-sta bureau met prachtig glasblad, die perfect past in een moderne huiskamer. 

En wat dacht je van een zit-sta bureau dat op te bergen is tot kastje? 

De VxD HomeFit Thuiswerkplek heeft het formaat van een schoenenkastje en in de kleur van je inrichting haal je een professionele, ergonomische werkplek in huis. Uitgewerkt? Met een paar handelingen is je bureau weer een klein kastje.

Kostenplaatje

Thuiswerkers zijn zo’n € 3,- per dag kwijt aan koffie, elektra, water, en internet. Maandelijks is dat € 54,-. De werkgever bespaart deze kosten. Uitgaande van een gemiddelde woon-werkafstand van 30 km ‘bespaart’ de werkgever zelfs meer dan € 200,- per maand (uitgaande van € 0,19 per km en 18 werkbare dagen). Dat komt neer op € 250,- per maand die niet wordt uitbetaald.

GZ biedt al een goede complete werkplek vanaf ongeveer € 10,- per maand. Een goede reden om middels een bruikleenovereenkomst een gedeelte van dit bedrag te besteden aan een goede thuiswerkomgeving.

GZ heeft een speciaal thuiswerkassortiment samengesteld:

– Volledig volgens Arbo regelgeving en geproduceerd in Nederland. 
– Thuis geleverd en gemonteerd, inclusief Arbo werk,- en zitinstructie en ThuiswerkArbopaspoort voor HR. 
– 5 jaar all-in garantie, omruil,- en nalevergarantie.

Wil je meer weten of een offerte op maat? Laat een bericht achter via de website of neem contact op met een accountmanager van GZ op telefoonnummer 075 635 1231.

Meer informatie over thuiswerken?
  Deel deze pagina:

  Thuiswerken

  Thuiswerken

  Het klinkt behoorlijk relaxed. Thuiswerken. Lekker met de laptop op de bank of verslagen lezen in jouw zonnige achtertuin. Maar is thuiswerken zo effectief en efficiënt als wij vermoeden? Raak je niet teveel afgeleid door die was die je nog moet draaien en de buurvrouw die even langskomt? En dan hebben we het nog niet over eventuele huisgenoten die de nodige geluiden veroorzaken. Kortom, thuiswerken: doen of niet? We zetten de voor- en nadelen op een rij.

  De voordelen voor werkgever én werknemer 

  •  Productievere medewerkers
      Thuiswerkers zijn doorgaans productiever, want daar waar je je goed voelt presteer je beter.

  •  Kostenbesparend
      Thuiswerken is voordelig, immers je bespaart ruimte op de werkvloer en hebt geen vervoerskosten.

  Voor werknemers zijn nog meer voordelen te benoemen: denk aan de voordelen in flexibiliteit en het ontlopen van de spits in het openbaar vervoer én op de weg.

  Mogelijke nadelen 

  •  Minder contact met collega’s
      Natuurlijk bel, mail en app je de hele dag door met jouw collega’s, maar dat is tóch anders dan een overleg onder het genot van een kop koffie.

  •  Scheidslijn werk en privé
      We noemden die ene was al even, maar ook omgekeerd liggen risico’s op de loer. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je wanneer je ’s avonds met je gezin op de     bank zit nog met het werk bezig bent.

  Perfecte thuiswerkplek 
  Ben jij een koning(in) in plannen en organiseren? Is (gedeeltelijk) thuiswerken jou op het lijf geschreven? Dan komt de inrichting van deze thuiswerkplek ter sprake. Want zoals gezegd: daar waar je je prettig voelt presteer je beter. Dat betekent naast een fijne ambiance vooral ook een goed ingerichte werkplek. Met het beeldscherm op de juiste afstand, met ergonomisch optimale omstandigheden en met een snelle verbinding met het netwerk van de zaak.

  Meer informatie
  GZ realiseert een goed georganiseerde werkplek. Op kantoor én thuis, want het werk moet gewoon doorgaan. Meer weten over een optimaal thuiskantoor? Neem contact op via info@gz.nl of 075-6351231.

  Deel deze pagina: