Algemene Voorwaarden “Win een interieurontwerp”

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deelname aan de winactie van 12 december gepromoot onder de titel “Win een Inrichting”, hierna te noemen Winactie, georganiseerd door GZ OfficeXperience, gevestigd op Schoot 3, 1551NB te Westzaan, hierna te noemen Aanbieder.

De Aanbieder heeft met de Winactie voor ogen haar diensten als kantoorinrichter te promoten.

Deelname geschiedt door middel van een combinatie van acties op de social media LinkedIn, Facebook en Instagram. Op Deelname zijn geen communicatiekosten van toepassing. Deelname door minderjarigen is niet toegestaan. Indien een minderjarige probeert deel te nemen is deze uitgesloten van deelname.

Door deel te nemen geeft Deelnemer toestemming voor het gebruik van foto- en promotiemateriaal in relatie tot de te winnen prijs door Aanbieder voor andere promotionele activiteiten.

De Winactie heeft één te winnen prijs met een geschatte waarde van tussen de 600 en 1200 euro. Deze prijs is een interieurontwerp i.c.m. een Virtual Reality-presentatie van dit interieurontwerp, gemaakt door de studio van GZ OfficeXperience voor een totaal interieur van maximaal 80m2, zonder revisies of aanpassingen.

Winnaars worden op het betreffende sociale medium gecontacteerd. De selectie van deze winnaar gebeurt eenmalig uit alle deelnemers. De bekendmaking van de winnaar gebeurt op 1 februari, of zoveel eerder als mogelijk is. Klachten over de toekenning van de prijs van de Winactie worden niet in behandeling genomen. Eventuele klachten over het navolgen van de gedragscode promotionele kansspelen kunnen tot 1 februari ingediend worden bij info@gz.nl. Over de klacht zal binnen 4 weken beslist worden.

Deel deze pagina: