Werken bij GZ

Mensen maken het verschil

Ons multifunctionele team bestaat uit gepassioneerde professionals. Met vele jaren ervaring in de snel veranderende kantorenmarkt bieden wij totaaloplossingen. Van (her)huisvesting tot complete inrichtingen van werk,- leer of zorgomgevingen. Vanaf een ZZP omgeving tot multinational en altijd vanuit de nuchtere Noord-Hollandse gedachte. Om de kosten beheersbaar te houden, en elke opdrachtgever zoveel als gewenst te ontzorgen maken wij gebruik van een uitgekiend netwerk waar al jaren intensief wordt samengewerkt. Daardoor beschikken we altijd over de juiste specialisten en specifieke kennis en kunnen we u de gewenste kwaliteit bieden tegen de gunstigste prijs.

Bij GZ werken veelzijdige mensen. We zijn uniek in onze samenstelling en Één ding weten we zeker; we regelen het, van A tot Z. Alle disciplines hebben we onder één dak. Wat we ook doen we zijn trots op ons werk en trots op GZ en trots op de klanten waar we voor werken.

De passie en betrokkenheid van onze collega’s is onontbeerlijk. Onze sfeer zorgt ervoor dat collega’s zich snel thuis voelen. Wij bieden uitdagende functies, waarbij betrokkenheid, creativiteit en succes de basis vormen van een mooie loopbaan, zelfs op managementniveau.

Vacatures

Medewerker Logistiek

Accountmanager Projectinrichting

Projectmanager