Medewerker logistiek

Als medewerker logistiek ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als de uitgaande goederenstroom. Je dagelijkse werkzaamheden vari?ren van het klaarzetten van meubelen voor transport, het aannemen en controleren van binnenkomende goederen, montage werkzaamheden tot alle overige werkzaamheden in het magazijn. Ook het ondersteunen van je collega?s op locatie behoort tot de werkzaamheden.

Deze functie is afwisselend en uitdagend, waarbij je veel variatie in je dagelijkse werkzaamheden hebt.

Jouw profiel:

  • Je bent een harde werker en je bent zeer secuur in je werkzaamheden.
  • Je vindt het leuk om samen te werken met collega?s binnen een informeel bedrijf.
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig.
  • Vanwege de aard van de werkzaamheden is het belangrijk dat je in staat bent om fysiek werk te verrichten.
  • Je hebt ervaring met logistiek werk.
  • Vanwege de interne communicatie is het van belang dat je Nederlands spreekt.

GZ Bedrijfsprofiel

Mensen maken het verschil.

Ons multifunctionele team bestaat uit gepassioneerde professionals. Met vele jaren ervaring in de snel veranderende kantorenmarkt bieden wij totaaloplossingen. Van (her)huisvesting tot complete inrichtingen van werk-, leer of zorgomgevingen. Vanaf een ZZP omgeving tot multinational en altijd vanuit de nuchtere Noord-Hollandse gedachte. Om de kosten beheersbaar te houden en elke opdrachtgever zoveel als gewenst te ontzorgen maken wij gebruik van een uitgekiend netwerk waar al jaren intensief wordt samengewerkt. Daardoor beschikken we altijd over de juiste specialisten en specifieke kennis en kunnen we u de gewenste kwaliteit bieden tegen de gunstigste prijs.

Bij GZ werken veelzijdige mensen. We zijn uniek in onze samenstelling en Een ding weten we zeker; we regelen het, van A tot Z. Alle disciplines hebben we onder een dak. Wat we ook doen we zijn trots op ons werk en trots op GZ en trots op de klanten waar we voor werken.
De passie en betrokkenheid van onze collega’s is onontbeerlijk. Onze sfeer zorgt ervoor dat collega?s zich snel thuis voelen. Wij bieden uitdagende functies, waarbij betrokkenheid, creativiteit en succes de basis vormen van een mooie loopbaan, zelfs op managementniveau.

Arbeidsvoorwaarden
Een zelfstandige, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid in een organisatie met enthousiaste collega’s. Je krijgt veel vrijheid en volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring, daarnaast kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontplooiing en ondersteuning middels het volgen van vakopleidingen en in-house trainingen.

Meer informatie of solliciteren?

Stuur je motivatie naar Saskia van der Linde via hrm@gz.nl of bel via 075-6351231.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.