GZ richt hoofdkantoor TintelTuin in

GZ richt hoofdkantoor TintelTuin in

TintelTuin heeft ruim 40 jaar aan ervaring in de kinderopvang. De opvangorganisatie heeft een groot aantal opvanglocaties in Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en de omliggende plaatsen. Er wordt een verscheidenheid aan opvangvormen aangeboden aan een diversiteit van leeftijdsgroepen. Op het hoofdkantoor aan de TT Vasumweg groeide TintelTuin uit zijn ‘jasje’. Het werd dan ook voor tijd om door te stromen naar de volgende fase. Het bedrijf is toe aan een nieuwe werkomgeving.

Met een concept gebaseerd op de Stadstuin, creëert GZ rust in het drukke Amsterdam. De kinderopvangorganisatie verhuist namelijk niet ver. Op nog geen 100 meter lopen vanaf de oude locatie, hebben zij zich gevestigd op de 5e etage van een verzamelgebouw aan de Klaprozenweg.

Het aantal vierkante meters op het nieuwe hoofdkantoor is kleiner. De uitdaging voor GZ bestond er daarom uit een veel efficiëntere indeling te creëren. Dat is gelukt, en dus kan TintelTuin vanaf eind september het hybride werken volledig gaan omarmen.

Om het warme, toegankelijke karakter van TintelTuin te benadrukken, is er gebruik gemaakt van natuurlijke tinten en materialen, ronde vormen en transparantie. Het open karakter zal uitnodigen om samen te komen, te brainstormen en inspiratie op te doen. Er komen gesloten ruimtes om je beter te kunnen concentreren op je taken en een uitnodigend ‘Plaza’ waar je kan genieten van een goeie kop koffie!

Het eindresultaat is het directe gevolg van een goeie (en vooral leuke) samenwerking tussen GZ en Tinteltuin. Het enthousiasme en de jarenlange relatie tussen beide partijen wordt met dit project prachtig bekroond.

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *