GZ presenteert de signature Microsoft Teams Room

GZ presenteert de signature Microsoft Teams Room

De manier van vergaderen en communiceren is drastisch veranderd. Met de opkomst van hybride vergaderen, waarbij deelnemers zowel fysiek aanwezig zijn als digitaal deelnemen, is het essentieel geworden om geavanceerde technologieën te gebruiken die een gelijkwaardige en naadloze samenwerking mogelijk maken.

GZ OfficeXperience heeft de handen ineengeslagen met Jabra en i3 Technologies om de revolutionaire Signature Microsoft Teams Room te introduceren. Deze innovatieve ruimte is gebouwd volgens de nieuwste richtlijnen van Microsoft. Wij hebben daarmee het doel de toekomst van vergaderen te transformeren. Deze speciale ruimte is geoptimaliseerd voor hybride vergaderen.

De voordelen van de Signature Microsoft Teams Room

De combinatie van glas, akoestische wanden en een akoestisch plafond zorgt dat de ruimte in de basis geschikt is voor digitaal overleg zonder galm. Dit wordt gecombineerd met spatial audio en een 4k camera die automatisch de spreker in beeld brengt.

De software is geoptimaliseerd voor hybride werken. Dit zorgt ervoor dat het geluid van een spreker op afstand correspondeert met het beeld op het scherm. De sMTR is tevens voorzien van biodynamische verlichting. Dit emuleert het verloop van daglicht. Het verloop van daglicht is consistent met hoe ons lichaam gewend is de dag te ervaren en verhoogt zo het concentratievermogen. Uiteraard is de SMTR voorzien van klimaatbeheersing.

Hybride vergaderen as a service met de Signature Microsoft Teams Room

De Signature Microsoft Teams Room wordt aangeboden ‘as a service’. Middels een abonnementsconstructie is deze oplossing voor elke organisatie rendabel.

Beluiste hieronder ook de podcast overt hybride kantoor waarin Richard Bordes, Wout van Laar en Michel Bouman ingaan op de voordelen van deze next-gen oplossing voor vergaderen.

Bekijk de sMTR in onze showroom

Nieuwsgierig geworden en de sMTR in het echt bekijken? Kom naar de demoversie in onze showroom! We leggen je graag uit hoe het werkt én welke mogelijkheden er zijn. Maak daarvoor direct via het onderstaande formulier een afspraak.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verzenden
Deel deze pagina:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *