Jeffrey Camphen snelste zwemmer bij de Bloemendaalse Zeemijl

Jeffrey Camphen snelste zwemmer bij de Bloemendaalse Zeemijl

Elk jaar wordt  op de 2e zondag van augustus de Zeemijl georganiseerd door de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade. Dit jaar bestaat de Reddingsbrigade 100 jaar en werd de Zeemijl voor de 65e keer gehouden.

Het meedoen aan de Zeemijl was voor de 275 deelnemers een prestatie an sich, mede door de hard opkomende vloed en de wind die windkracht 4-5 met zich meebracht. We feliciteren iedereen die deze prestatie heeft weten te volbrengen. Maar een wedstrijd is geen wedstrijd als er niet één de winnaar is.

GZ heeft voor de gelegenheid een eerste prijs voor de zwemmer met de snelste tijd beschikbaar gesteld. Dat was dit jaar Jeffrey Camphen. Hij kreeg daarom een OfficeSeat bureaustoel mee naar huis, overhandigd door burgemeester Elbert Roest van de gemeente Bloemendaal én voorzitter Ruud Cloeck van de Reddingsbrigade.

Uitreiking van de OfficeSeat bureuastoel aan de winnaar van de Zeemijl, georganiseerd door de Bloemendaalse Reddingsbrigade. Op de foto vlnr: Jeffrey Camphen, de winnaar, Elbert Roest, burgemeester van Bloemendaal, en Fred Cloeck, voorzitter van de Reddingsbrigade

Alle deelnemers vonden het heerlijk om weer zo in de zee te kunnen zwemmen. Wij zeggen: “het zijn allemaal bikkels” – Ruud Cloeck, Voorzitter Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade

De relatie tussen GZ en de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade bestaat inmiddels meer dan 20 jaar. We zijn trots deze letterlijke levensredders te kunnen sponsoren. Vrijwilligersorganisaties als deze en vele anderen kunnen niet zonder ondersteuning vanuit de maatschappij bestaan. Uiteraard dragen onze klanten daar indirect aan bij. Namens de Reddingsbrigade en GZ OfficeXperience: bedankt daarvoor.

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *