ALV Vereniging bedrijvenpark Hoogtij

ALV Vereniging bedrijvenpark Hoogtij

Op 7 juli vond de Algemene Ledenvergadering van Vereniging bedrijvenpark Hoogtij plaats in de Club van GZ. De vereniging vond het een geslaagde vergadering – en GZ ook. Ook was het een praktijkdemonstratie van het multifunctionele karakter van het gebouw (op bedrijvenpark Hoogtij) waar we zo trots op zijn.

De vergadering vond dit keer niet digitaal, maar op locatie plaats in de Club van GZ, met een goede opkomst. Naast het goedkeuren  van de jaarrekening werd er informatie over de horecaontwikkeling en de energiebijeenkomst gegeven. De nieuwe wijkagent, Nigel Bakkum, kwam zich ook voorstellen.

Behalve de vergadering was er ook een ceremoniële onthulling van het camerasysteem dat toezicht gaat houden op de veiligheid in HoogTij. Locoburgemeester Harrie van der Laan onthulde dit samen met voorzitter Coen Vermeer.

De middag werd afgesloten met een rondleiding door het pand en hapjes en drankjes. Vanwege het mooie weer kon dit op het dakterras van GZ plaatsvinden. GZ heeft zich graag als gastgever ter beschikking gesteld en kijkt uit naar de mooie ontwikkelingen op het bedrijventerrein HoogTij.

Bedrijvenpark Hoogtij is het bedrijventerrein ten Noorden van het Noordzeekanaal aan de zuidkant van Westzaan. Op “Schoot” bevinden zich GZ OfficeXperience en andere specialisten op het gebied van inrichting zoals onze buren Zuiver en InsertaKNS interieurbouw.

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *