Musthaves

Musthaves

Kantoorwerk wordt steeds leuker met onderstaande gadgets. 

Van pennen met een olifantengeheugen tot intelligente bureaus.

Bekijk de onderstaande gadgets waarmee je het werk leuker én effectiever kunt maken.

MisterBrightLight – een intelligent bureau

Alles in één bureau! MisterBrightLight is voorzien van de nieuwste technieken. Zit je te lang? Dan krijg je een bericht dat het tijd is om staand te gaan werken. Waar dan? Gewoon aan MisterBrightLight. Met de ingebouwde sensor stel je eenvoudig de gewenste hoogte in. En je krijgt direct inzicht in de extra calorieën die je verbruikt tijdens de staande arbeid. MisterBrightLight geeft je ook een seintje wanneer het tijd is voor frisse lucht of wanneer je de verwarming een tandje hoger moet zetten. Zet de ingebouwde ledverlichting op rood om collega’s op afstand te houden tijdens een deadline. Zin in een praatje? Green works! En die telefoonlader kun je thuis laten hoor. MisterBrightLight laadt de telefoon draadloos voor je op! Als dit geen musthave is!

Draadloos

Spotify-fan? Dan ga je nooit de deur uit zonder bluetooth speaker! Een speakerdock maakt het mogelijk altijd en overal naar je favo muziek te luisteren. In de tuin, met je vrienden in het park of onderweg. Ongelooflijk dat zo’n klein speakertje zoveel geluid kan produceren! Een onmisbare gadget.

Nooit meer een lege batterij

Mobiele onbereikbaarheid? Ondenkbaar! Een powerbank is de oplossing. Met een volledig opgeladen exemplaar kun je jouw smartphone 4 tot 5 keer volledig opladen. Waar je ook bent. In de rij bij een festival, midden in het Amazonegebied of in de trein. Powerrrrrrr!

Show-off

De show stelen met jouw USB-stick? Dat kan! Ze zijn verkrijgbaar als sleutelhanger, verkleed als zakmes, tennisbal of sleutel. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een USB aan een hip keycord. Het allernieuwste alternatief? Een USB en armband in ??n. Helemaal hip and happening!

Livescribe – deze pen vergeet niets

Niet echt nieuw meer, maar nog steeds een absolute musthave: De Livescribe Smartpen, meer dan een pen alleen. Neem met de Livescribe eenvoudig een gesprek of interview op. Schrijf tijdens een gesprek wat steekwoorden op papier, de pen doet de rest! Een bepaald fragment uit het gesprek terugluisteren? Plaats de pen op desbetreffend steekwoord en luister direct het fragment af. En er is meer: de Livescribe slaat digitaal op wat je ermee schrijft of tekent en verstuurt deze aantekeningen direct naar jouw computer (of ander device). What starts on paper, doesn’t have to stay there.

Be smart watch

Niet te vergelijken met een gewoon horloge; de smartwatch is een waerable gadget voor zakelijk en priv?gebruik. Je hebt direct inzicht in wie belt, mailt of text, zonder jouw telefoon daarvoor te hoeven aanraken. Handig tijdens een meeting, in de trein of in de file. Via bluetooth maakt de smartwatch verbinding met jouw smartphone en houdt deze je op de hoogte van het volgende agendapunt, inkomende oproepen enzovoort. Daarnaast is de smartwatch desgewenst jouw fitnessinstructeur. Hij kan stappen tellen, hartslag meten en meer. Verkrijgbaar voor iOS en Android. Slim hoor zo’n horloge.

Oh ja.. nog even een applaus voor deze musthave

https://www.youtube.com/watch?v=O1D07dTILH0 😉

Meer informatie

Op zoek naar de gaafste gadgets van het moment? De vetste musthaves koop je bij GZ! Neem contact op via info@gz.nl of 075-6351231.

Deel deze pagina: