Lights please

Lights please

Verlichting op kantoor

Goed gekozen verlichting is praktisch én sfeerbepalend. Zowel thuis als op kantoor. Dimmen? Goed idee! tl-verlichting aanbrengen? Mwa, dat kan beter. In oude kantoorruimten werd natuurlijk licht traditioneel ondersteund door verlichting vanuit het plafond. Ken je ze nog? Van die reflecterende en flikkerende lichtbalken die vaak onpersoonlijk licht verspreidden? We zeiden het al: dat kan beter!

Ledverlichting

Heeft het bij jou op kantoor nog steeds de voorkeur om de verlichting vanuit het systeemplafond te organiseren? Kies hoe dan ook voor ledverlichting. Ledverlichting is rustig voor de ogen en levert grote voordelen op het gebied van energiezuinigheid. De aanschafprijs ligt weliswaar hoger dan de traditionele tl-verlichting, maar de terugverdientijd is in een professionele kantooromgeving met veel branduren vaak minder dan een jaar. Dezelfde voordelen gelden natuurlijk voor ledlampen, -spots, en -panelen. De lange levensduur en het milieuvriendelijke karakter overtuigen steeds meer ondernemers. Ledverlichting koud? Een fabel! Ledverlichting is te verkrijgen in alle tinten wit!

Pretty light

Niet alleen de verlichting zelf, maar ook het uiterlijk van de lichtbron is van belang. Mooie lampen zijn onmisbaar in een aantrekkelijk interieur. Ze zijn een verlengstuk van de inrichting. Voorheen werden elementen als kabels en schroeven weggewerkt, tegenwoordig zien we deze elementen als decoratieve toevoeging. En bij verlichting geldt dezelfde regel als bij kleurgebruik op kantoor, anything goes! Van grote robuuste hanglampen in de kantine tot praktische tafellampen op de werkplekken. Alles mag.

Trends in 2016:

Industrieel
Oude fabriekslampen en werkplaatsverlichting zijn terug van weggeweest. Een geweldige aanvulling op kantoor! Met hun grote en robuuste uiterlijk een heerlijke lichtbron en sfeerbepalend. Past perfect bij stoere ondernemers.

Hout heerst
Natuurlijke materialen doen het goed in kantoorinrichting. Niet alleen in tafels en stoelen, maar ook in verlichting. Zowel een robuust als elegant uiterlijk behoren tot de mogelijkheden. Stijlvol en tijdloos.

Kunstzinnige exemplaren
Sommige lampen zijn ware kunststukjes waarin gebruik gemaakt wordt van metaal, hout, veertjes, touw enzovoort. Zo’n lamp op maat is natuurlijk een geweldige aanvulling op het interieur.

Mengelmoes
Kun je niet kiezen? Combineer jouw favoriete modellen! Om het geheel toch rustig te houden kies je voor één kleur.

De peer
Loshangende peertjes waren voorheen een doorn in het oog. Tegenwoordig zijn ze hotter dan hot. Het oude peertje is in een nieuwe jas gestoken. Nog net zo eenvoudig en super stijlvol.

Meer informatie
Op zoek naar meer informatie over verlichting? Bij GZ kun je terecht voor de laatste trends op het gebied van (led)verlichting. Neem contact op via info@gz.nl of 075-6351231.

Deel deze pagina: