Lekker bakkie koffie

Lekker bakkie koffie

Koffie op kantoor: een essentiële voorziening

Koffie is de meest gedronken drank op kantoor. De één heeft het nodig om wakker te worden, de ander om wakker te blijven. Gelukkig drinken de meeste werknemers hun koffie omdat ze het gewoon lekker vinden. Hoewel de kwaliteit op kantoor nog wel eens te wensen overlaat…

… en dat is eeuwig zonde! Want waar medewerkers kunnen rekenen op een goede bak koffie lopen ze toch echt een stap harder!

Naast een positieve bijdrage aan de productiviteit is het zwarte goud ook een verbindende factor. De praatjes bij de koffieautomaat zijn namelijk belangrijker dan je denkt. Natuurlijk worden juist daar de laatste roddels doorgenomen, maar er is ook ruimte voor het planten van een zaadje voor de beste strategieën. En dat gebeurt vaker dan je denkt!

Meer over kwaliteit
Natuurlijk kan gemalen koffie heerlijk zijn, maar kenners weten: er gaat niets boven koffie gemaakt van verse bonen. Met goede koffiebonen is een lekker bakkie zó gezet. Maar wat zijn goede bonen? Allereerst moeten ze vers zijn. Een boon die langer dan een paar weken geleden is gebrand boet in op kwaliteit. Zonde! En een dichte verpakking houdt bonen vers. Leuk hoor zo’n venster, maar licht en zuurstof doen bonen meer kwaad dan goed.

Tips voor het lekkerste bakkie troost:
1. let op de branddatum, koffiebonen zijn het lekkerst binnen twee weken na branding
2. zorg voor schone apparatuur
3. gebruik vers water
4. bewaar de bonen op een donkere en koele plaats

Welk apparaat?
Het aantal medewerkers bepaalt welke koffieautomaat het meest geschikt is voor jouw onderneming. Er is enorm veel keuze in apparatuur. Denk aan bedieningsmogelijkheden, keuze in de omvang van de reservoirs en in reinigingsmethoden en aan een separate heet waterfunctie voor het lekkerste kopje thee. En natuurlijk is daar ook de keuze in variëteit. De een verkiest caffè latte boven cappuccino, espresso en latte macchiato. De ander kiest voor de traditionele kop zwarte koffie. Laat je goed informeren voordat je tot aanschaf overgaat.

Lekkere koffie op kantoor?
GZ levert koffieautomaten en koffiebonen voor de meest heerlijke koffie. Én we realiseren graag de complete koffiecorner voor optimale beleving. Meer weten? Neem contact op via info@gz.nl of 075-6351231.

Deel deze pagina: