Cable management

Cable management

Last van losse kabels? Niet met fatsoenlijk Cable Management

Cable management is een luxe woord voor het wegwerken van kabeltjes. Kortom: met cable management heb je geen bos spaghetti meer achter het bureau en het risico dat je bij het strekken van je benen kabels los wurmt verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Bureaus staan tegenwoordig vol met apparatuur. En al die apparaten zijn voorzien van kabels die veelal kriskras door elkaar achter genoemde bureaus hangen. Geen fraai gezicht, het zorgt voor stofophopingen en de kans dat die loshangende kabels bij de minste aanraking losschieten is aanzienlijk. Het gevolg? Mogelijk verlies van data en tijd. Kortom, daar moeten we wat aan doen – cable management! Middels kabelgoten en het optimaal bevestigen van apparatuur (onder het bureaublad zodat je ook bij het in hoogte verstellen van jouw bureau geen gedoe hebt met de bekabeling) realiseer je een prettige, veilige en professionele werkplek.

De voordelen van cable management:

•  een veiliger werkomgeving- nooit meer struikelen over loshangende bekabeling

•  meer bewegingsvrijheid

•  een professioneler uitstraling

•  (interne) verhuizingen worden gemakkelijker

•  meer overzicht voor ICT-medewerkers

•  het schoonhouden van de werkplek wordt een stuk eenvoudiger

Meer informatie

GZ realiseert een goed georganiseerde werkplek. Van meubilair tot kabels wegwerken. Natuurlijk werken we graag en gestructureerd samen met de ICT-afdelingen van onze relaties. Want het werk moet gewoon doorgaan. Meer weten? Neem contact op via info@gz.nl of 075-6351231.

Deel deze pagina: