Vakantiepret op kantoor

Vakantiepret op kantoor

Tijdens de grote vakantie op kantoor

Wat doe je als iedereen om je heen op vakantie is en de mussen ook in eigen land dood van het dak vallen? Nou? Lekker je kantoor opruimen natuurlijk. Heb je daarna nog tijd over? Boek dan vooral geen vakantie. Je leest hieronder waarom.

Papier hier

Besteed, nu iedereen op vakantie is, de tijd nuttig. Sorteer die stapel papier op jouw bureau, archiveer belangrijke documenten en zorg voor een logische kastindeling. En ook digitaal is er vaak voldoende puin te ruimen. Gooi overbodige documenten weg en structureer jouw mailbox. Niet de leukste klussen, maar geloof ons: je werkt veel lekkerder in een opgeruimde omgeving. Met handige kantoorartikelen als ordners, archiefdozen, bundelbeugels en de papierversnipperaar wordt opruimen een stuk gemakkelijker. Voor het behouden van een opgeruimd bureau zet je na het harde werken postvakjes op je bureau. Zo houd je het vanaf nu lekker overzichtelijk!

Kansen grijpen

Hoewel vakanties steeds meer verspreid worden opgenomen is het tijdens de schoolvakanties significant rustiger op kantoor. Voor jou de uitgelezen kans om de laatste vakbladen door te nemen, plannen te finetunen en onderzoek te doen naar nieuwe -online- mogelijkheden voor jouw bedrijf. Maak je al gebruik van LinkedIn? Nu heb je de tijd om het bedrijfsprofiel volledig te vullen en discussies met relaties en collega’s te starten.

Vakantie boeken

Ruim een derde van de vakantiegangers boekt zijn of haar vakantie onder werktijd. Klinkt ook logisch dat je tijdens een zware (of juist saaie) werkdag enorm veel zin krijgt in die vakantie aan het strand. Maar handig is het niet… uit onderzoek blijkt namelijk dat je bij boekingen vanaf jouw werkplek kiest voor luxere en dus duurdere accommodaties. Wees slim, boek thuis! Vindt jouw werkgever waarschijnlijk ook een goed idee. (bron: Washington Post).

GZ OfficeXperience is er voor ieder kantoor. Van kantoorartikelen tot het ontwerpen en realiseren van complete inrichtingen binnen werk-, leer- en zorgomgevingen. Neem contact op met GZ OfficeXperience via info@gz.nl, 075-6351231 of www.gz.nl.

Deel deze pagina: