Rabobank Zaanstreek

Portfolio

RABOBANK SAENTOWER

Voor Rabobank Zaanstreek hebben we in samenwerking met een huisvestingsbureau kantoormeubilair geleverd.

Inrichting van ruimtes:

Kantine, vergaderruimtes , werkplekken, pantry's, ontvangstruimtes, bergingoplossingen

Oppervlakte:

1850 m2

Thema:

Corporate identity en een huiselijke warme sfeer.

Merken:

Vepa, Klober, Muuto, De Vorm, Hay, Moooi, Flos, Lama concepts, Zero, Arco

Samenvatting:

Het leveren en gebruiksklaar opleveren van meubilair

Voor de Rabobank Zaanstreek hebben wij hun kantoor in het lokale herkenningspunt ‘Saentower’ ingericht in samenwerking met een huisvestingsbureau. In dit project stond het open karakter van het interieur centraal. De medewerkers van de Rabobank hadden behoefte aan een veelzijdige werkplek waar ruimte was voor overleg in formele én informele setting. Tevens was er de behoefte om makkelijk te kunnen schakelen tussen overleg en werk. Er werden daarom flexwerkplekken gecreëerd. Om de open ruimte ook open te houden zijn er in de ruimtes bergoplossingen gecreëerd die het open karakter van de ruimtes versterken ipv doorbreken.

Dit leverde een kantoorinrichting op waarin veel gebruik werd gemaakt van open verbindingen, glas en semi-transparante afscheidingen: één geheel waar toch de ruimte was voor de verschillende functies die binnen deze bedrijfsruimte nodig waren. De openheid wordt nog meer geaccentueerd door het gebruik van lichte kleuren en rijk aangebrachte verlichting. Met accentkleuren wordt onderscheid gebracht in de verschillende delen van het kantoor, zonder de corporate identity los te laten. Ook in het bedrijfsrestaurant komen deze elementen terug. In de informele overlegruimtes zijn zachtere elementen toegevoegd om de ruimtes van een huiselijke sfeer te voorzien.

Voor het leveren van het kantoor van de Rabobank maakten we gebruik van meubilair van o.a. Vepa, Klöber, Hay, Moooi en Arco.

Blader door onze projecten


KLAAR
VOOR EEN INSPIRERENDE WERKOMGEVING?
    Deel deze pagina: