SKOP

Portfolio

SKOP OPSPOOR

Inrichting van ruimtes:

Kantine, vergaderruimtes, werkplekken, pantry's, ontvangstruimtes, bergingoplossingen

Oppervlakte:

845m2

Thema:

Het on- en offline gedeelte verenigen, huiselijke sfeer, functioneel gebruik, twee organisaties integreren in 1 gebouw

Merken:

GZ Huislijn, Voortman, Narbutas, Foam Fabrics, Variwand, Zuiver, In2brands, Gispen. Vloer: Desso en Interface.

Samenvatting:

Concept ontwikkeling
Twee organisaties integreren in 1 gebouw
Turn key
Projectmanagement

Stichting Kinderopvang Purmerend heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het aanbieden van professionele kinderopvang. Samen met OPSPOOR, dat verantwoordelijk is voor onderwijs in de regio Purmerend, hebben ze besloten een kantoor te delen. Twee aparte organisaties met één gezamenlijke doelgroep: de kinderen van Purmerend.

De uitdaging voor de interieurdesigners was om het mogelijk te maken de samenwerking tussen de twee organisaties zo natuurlijk mogelijk te maken. Er moest een kantoorruimte komen die de medewerkers aanmoedigt om samen te werken zonder dat het een grote open kantoortuin werd.

De vloerbedekking in de wandelgangen is gescheiden van de kantoorruimtes door gebruik van zowel kleur als materiaal. In een halfopen kantoor geeft dit het gevoel van afscheidingen zonder dat er daadwerkelijk ruimtes afgesloten worden. Hetzelfde geldt voor de verschillende kleuren in het tapijt. Deze zijn opzettelijk zo gemaakt dat ze de grenzen van afdelingen overstijgen om een gevoel van symbiose toe te voegen. Dit is in het bijzonder belangrijk in het geval van 2 bedrijven die samen moeten werken.

Blader door onze projecten


KLAAR
VOOR EEN INSPIRERENDE WERKOMGEVING?
    Deel deze pagina: